در روابط جنسی ش گرمتر میشه.در خرج کردندست و دلباز و در اخلاق بامحبت و شنگول
روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست.
آقا هستم تجربه تلخ زندگی گذشته خیانت مرد و زن نداره زن منم بهم خیانت میکرد بگذریم کسی که خیانت میکنه همیشه جسبیده به گوشیش وقتی کنارش مشینی یو قطع میکنه چت و گوشی میزاره کنارش و رنگ صورتش زرد میشه و اکثر روی بی صدا میزاره و رفتارش خوب میشه چون فیلم بازی میکنه و هر پیامی میاد سری سرش تو گوشی میکنه بستگی داره از چه راهی فیلم بازی کنه آیا شب وقت خواب دور میخوابه بعد شما ؟ یا جلوتر از شما اگه بعد شما باشه یعنی ی ساعت یا دور موقع خیانت میکنه اگه وقت حمام گوشی روی بی صدا یا پرواز میذاره خیانت میکنه یا وقتی تو خونه گوشی میزاره بی خیال گوشی هست نه نمکنه اگه احساس هست که شما دست به گوشی میزنید خیانت میکنه بستگی به رفتارش داره شما چیزی به روح خودتون نیار از راه سیاست وارد بشو طوری رفتار کن که همسرت بدونه شما از همچیز بی خبری
هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔