2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکاتون رو واسه یادگاری نزاشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 108 پست

من مامانم گیره نافمو نگه داشته بود تا چند سال پیش ک دست خودم افتاد گمش کردم  

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا برا منه ک گذاشته بودم تاپیکم کاش مثبت نمیشد😢😢😢

چرا؟؟

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
چرا؟؟؟؟؟

بارداریم خارج رحمی بود😭😭😭😭

چقدررر خوشحال شدمو از خوشحالی زاااار زدم هزار بار گفتم خدایا شکرت ولی .............😢

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله

بچه ها خود بیبی رو نگه داشتین یا عکسش رو؟؟؟؟؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
اینا برا منه ک گذاشته بودم تاپیکم کاش مثبت نمیشد😢😢😢

وا چرا عزیزم مبارک زندگیت باشه عزیزم

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
من دقیقا روز تولدم بی بی چکم مثبت شد و فهمیدم که باردارم.این بهترین کادوی تولدم بوده تا الان بهترین ...

منم روز تولدم بی بی مثبت شد و گفتم ک هدیه تولدمو خدا داده‌ ولی یک ماه بیشتر طول نکشید ک ازم گرفتش😭😭😭

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
بارداریم خارج رحمی بود😭😭😭😭 چقدررر خوشحال شدمو از خوشحالی زاااار زدم هزار بار گفتم خدایا شکرت ول ...

چطور فهمیدی خارج رحمیه؟علائمش چی بود؟؟

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
ولی راستشو بگم بی بی چکی که من شش سال پیش گذاشتم اینحوری قاب بندی نداشت فقط یه نوار کاغذی بود چندشم ...

عزیزم مال منم برای سه سال پیشه.یادمه جمعه بود و داروخونه ها تعطیل بودم رفتم شبانه روزی فقط از این معمولی کاغذیا داشت الانم یادگاری نگه داشتم