2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکاتون رو واسه یادگاری نزاشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم گیره نافمو نگه داشته بود تا چند سال پیش ک دست خودم افتاد گمش کردم    

من هنوزدستبند خودمم دارم😄

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
چطور فهمیدی خارج رحمیه؟علائمش چی بود؟؟

تموم علایم بارداری رو داشتم. دردشدیدب گرفتم ک اول از مقعدم شروع شد بعد رف سمت شکمم دولا مونده بودم نفسم نمیتونستم بکشم سونو گف چیزی تو رحمم نیس و تو تخمدانمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دکترم ۳ اسفند برام سونو نوشته بود برا قلبش. ولی من۱ اسفند عمل شدم😢

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
بارداریم خارج رحمی بود😭😭😭😭 چقدررر خوشحال شدمو از خوشحالی زاااار زدم هزار بار گفتم خدایا شکرت ول ...

آخی😐 منم هنوز سونو نرفتم شنبه وقت دارم...میگم خدایی نکرده شاید خارج رحمی باشه خوشیمون تموم شه😑

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
بی بی چک خشکلی که بعد از دو سال و نیم خیلی خوشحالم کرد ولی خوشحالیم طولی نکشید و کورتاژ شدم😢 نمیدو ...

ایشالا شک نکن 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
تموم علایم بارداری رو داشتم. دردشدیدب گرفتم ک اول از مقعدم شروع شد بعد رف سمت شکمم دولا مونده بودم ن ...

الان دوباره بارداری؟؟

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
بی بی چک خشکلی که بعد از دو سال و نیم خیلی خوشحالم کرد ولی خوشحالیم طولی نکشید و کورتاژ شدم😢 نمیدو ...

صد در صد میبینی عزیزم 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
منم همه رو نگه داشتم..حتی حلقه ی ختنه    

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
آخی😐 منم هنوز سونو نرفتم شنبه وقت دارم...میگم خدایی نکرده شاید خارج رحمی باشه خوشیمون تموم شه😑

انشالله ک برا شمالا سالمه چ تو رحمته. 

اینجا بچه ها و دکتر خودمم گف هفته ۸ برم سونو منم گوش دادم. اگ زودتر میرفتم سونو کار ب عمل نمیکشید زودتر میفهمیدم و با دارو حل میشد😭😭😭😭😭

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله