2777
2789
عنوان

خانما بیاید از کارای سمی که اول ازدواج کردید بگید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 120 پست
واقعا خداروشکر میکنم که کارای سم نکردم😬🤌🏻

الکی یه. کم فکرکن خب😂

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو نامزدم داشتیم حرف میزدیم😂🤦‍♀️حرفای خاک برسری مامانش قشنگ همشونو شنید😔🤣کثافت

گوش وایستاده بود مگه ؟؟؟ 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اگه با دخترهای فامیل حرف میزد ،قهر میکردم 😫🥴🥴

وای مکه میخواستن بخورن همو🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الکی یه. کم فکرکن خب😂

باور کن نکردم🤣🤣

شاید بعدا سم شم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حالا پارم نکنیدیادمه وسط رابطه بودیم بعد من نگاه کردم دیدم کنار تخت نارنگیه من برداشتم خوردم یهو همس ...

خدا لعنتت نکنه 

بچه رو با خاک یکسان کردی که 😂😂

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

قبلا اینو گفته بودم 

رفته بودیم خونه خاله شوهرم شب نشینی همه نشسته بودن سر سفره خاله شوهرم گفت فیلم عقدتون رو بیارید ببینیم رفتم گوشی رو از تو کیف بیارم پام گیر کرد لبه فرش پرت شدم روی شوهرم بنده خدا چایی داغ داغ دستش بود ریخت وسط شلوارش چنان دادی کشید که نگو تو همون وضعیت مامان بزرگ شوهرم سنش بالا بود خدا بیامرز میگفت بچم سوخت شلوارشو بکش پایین ببینم چی شده جلو جمع😐😐🤣🤣 حالا همه مونده بودیم بخندیم یا شوهرمو جمع‌کنیم 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

شمال بودیم اصرار میکردم شوهرم بره حموم خودمو راحت کنم که هی گفت چرا اصرار میکنی چرا چرا منم تحملم تم ...

وای عزیزم🤣🤣🤣عیب نداره دیگه روتون تو رو هم باز دشه از این به بعد راحت باش