2777
2789
عنوان

شیشه شیر بچمو داد ب بچه جاریم

427 بازدید | 43 پست

پدرشوهرم عجب ادمیه آخه  

دختر من شیشیه نمیگزفت اونت خریدم واسش ۹۰۰ تومن 

بعد سرشیشه اش کم میومد منم یه کوچولو با سوزن سوراخش  گشاد کردم بعد فقط توش آب میخوره شیرخشک طعمش دوس نداره 

این آدم شیشه بچمو ورداشت داد ب بچه دوسال و نیم جاریم 

گفت بیا بخور گفتم نه این سوراخش گشاد میشه دندون داره 

گوش نکرد داد کشید نه بابا چی چیه گشاد میشه چیه مگه بخور پسرم 

الان سوراخش از اون انداره ک گشاد کرده بودم گشاد تر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرمرده دیگه درک نمیکنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دیگه اون ب درد بچه ات نمیخوره دهنی شده 

جاریت چیزی نگفت؟؟؟؟وای مگه میشه پستونک ی بچه دیگه رو بکنی تو دهن بچه؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اصلا سوراخ شیشه به کنار اون،شیشه شیر شخصیه مگه نمیگی بچه خودتون ازش آب می خوره

خوب الان دهنی کثیفه بچه ات نباید دیگه از اون شیشه ایتفاده کنه

شیشه دهنی بچه رو مگه میدن بچه دیگه 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دیگه اون ب درد بچه ات نمیخوره دهنی شده جاریت چیزی نگفت؟؟؟؟وای مگه میشه پستونک ی بچه دیگه رو بکنی تو ...

این ک چیزی نیس این پیرمرد بعد از بچم کرد تو دهن خودش شیشه رو بعد داد پسر جاریم 

هم  دخترم هم پسر جاریم مریضن

این ک چیزی نیس این پیرمرد بعد از بچم کرد تو دهن خودش شیشه رو بعد داد پسر جاریم هم دخترم هم پسر جاری ...

واااااااااااااااااااااای برگاااااام

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍