کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا منم وضع مالیش خوبه.میترسم بعد عقد اون روی واقعیشون رو نشون بدن . یا اینکه کلا باهم نسازیم
چقد شناخت دارین؟
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
دیدم اون وقت میگم حیف شدی😂 چند ماه برای شناختش وقت گذاشتی؟ اگه از همه نظر همونه که میخوای پس الکی ترس به خودت راه نده چون بخوای یا نخوای بعد ازدواج اصلا همه چی عوض میشه .مخصوصا اگه پای یه مادر شوهر یا خواهر شوهری وسط باشه.
دو ماه البته خانواده چندین ساله همو میشناسن .ولی ما دوتا همو تابحال ندیده بودیم
بنظرم کمهحق داری دچار ترس شی