2777
2789
عنوان

نزدیک عقدمه ولی میترسم😭

352 بازدید | 28 پست

دوستان سلام . 

حالم بده . استرس دارم . اصلا خوشحال نیستم و کاملا خنثی هستم .

میترسم اونی نباشه که میخوام .

میترسم حیف بشم 😭

بنظرتون طبیعیه این حس ها؟ شما چطور بودین

نه من خوبم چون خیلی پولداره😊😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم وضع مالیش خوبه.میترسم بعد عقد اون روی واقعیشون رو نشون بدن . یا اینکه کلا باهم نسازیم

چقد شناخت دارین؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اگه شدم چی 😭😂

دیدم اون وقت میگم حیف شدی😂 چند ماه برای شناختش وقت گذاشتی؟ اگه از همه نظر همونه که میخوای پس الکی ترس به خودت راه نده چون بخوای یا نخوای بعد ازدواج اصلا همه چی عوض میشه .مخصوصا اگه پای یه مادر شوهر یا خواهر شوهری وسط باشه. 

دو ماه البته خانواده چندین ساله همو میشناسن .ولی ما دوتا همو تابحال ندیده بودیم

بنظرم کمهحق داری دچار ترس شی

حداقل کاش چن ماه رفتو امد میکردین من هیچوقت سنتی ازدواج نمیکنم بخاطر همین ترساش ادم نمیدونه بعدش ممک ...

اوهوم موافقم . حسی بهش ندارم . ازش بدم نمیاد ولی 

اون خیییلی ابراز علاقه میکنه . چندین بار هدیه گرفته و ..