2777
2789
عنوان

حس بد حسادت

62 بازدید | 7 پست

من به کسی که خیلی زیباست و خیلی ثروتمند باشه حسادت میکنم  بحث عزت نفس نیستا واقعنی خدا یه سریارو خیلی خوشگل خلق کرده عملیا رو کار ندارم طبیعی هارو میگم

اما خب ته دلم این حسمو دوست ندارم نمیدونم چیکار کنم حسادتم از بین بره

only God

حسادت یعنی 

دلت میخواست اون اینجوری نباشه 

مثلا خوشگل و پولدار نباشه؟

یا اینکه حسرت میخوری مثل اون باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت یعنی دلت میخواست اون اینجوری نباشه مثلا خوشگل و پولدار نباشه؟یا اینکه حسرت میخوری مثل اون باشی

هیچکدوم 

برا همه همیشه خیر خواستم 

مثلا چرا من ثروتمند نشدم خودم رو شماتت میکنم میگم تلاش نکردم و از این حرفا ب ای زیبایی خداروشکر سالمم و سلامت خو چی میشد مثلا صورت گرد داشتم یا لبایه قلوه ایی 

only God
هیچکدوم برا همه همیشه خیر خواستم مثلا چرا من ثروتمند نشدم خودم رو شماتت میکنم میگم تلاش نکردم و از ا ...

حسود نیستی

حسادت یعنی بدخواستن برا دیگران

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

🤣🤣🤣🤣الان فحش بود یا راهکار

فحش ک نبود حقیقت بود با کمی راهکار😁

الان من خودم خیلی ادم مغروریم غرورمم دوس ندارم خیلی وقتا اذیتم میکنه ولی نمیتونم نباشم چون تو ذاتمه