2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون وبارداری

71 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من دوماه پیش بخاطر تنبلی تخمدان پریود نشدن دکتربرام امپول پروژسترون تجویز کرد 30آبان پریود شدم بعد 7روز ک تموم شد شروع کردم یک شب درمیان اقدام داشتم 30آذرباید پریود میشدم ونشدم بیبی زدم دوتا اما منفی بود تمام علائم بارداری رو دارم لکه بینی داشتم امروز به نظرتون باردارم؟ ممکنه خطابده بیبی؟ 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بارداری🙏🏻التماس دعا من هم ۲۵ آبان پریود شدم و بیبی چک هام منفی فردا میرم سونو و ازمایش

من بعد اینکه بیبی زدم رفتم بیرون اومدم خونه دیدم مثبت شده

تبریک میگم ❤️انشاالله به سلامت بغل بگیریش

قربونت الان یه بیبی دیگ زدم منفی بود البته دیروزی مدیکور بود نمیدونم غم دنیا نشست تودلم یهو

قربونت الان یه بیبی دیگ زدم منفی بود البته دیروزی مدیکور بود نمیدونم غم دنیا نشست تودلم یهو

اگر میتونی امروز برو ازمایش

انشاالله هرچی صلاحه پیش بیاد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ