2777
2789
عنوان

چرا حال دل هیچ کس خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 58 پست
اتفاقا چند روزه خونه ما حرف اینه آیا فقط طایفه ما همچین افسرده طور شدن یا همه ان ۰! ولی انگار همه ان

همه همه هممممه اتفاقا دیشب با شوهرم حرفش رو میزدیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چند روزه خونه ما حرف اینه آیا فقط طایفه ما همچین افسرده طور شدن یا همه ان ۰! ولی انگار همه ان

واسه ما برعکسه همه دنبال اینن به بقیه ثابت کنن خیلی دارن خوش میگذرونن و حالشون خوبه انگار یه رقابته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واسه ما برعکسه همه دنبال اینن به بقیه ثابت کنن خیلی دارن خوش میگذرونن و حالشون خوبه انگار یه رقابته

همین که حالت رقابت گرفته اونم خودش یه درده 

قبلنا همچین نبود اصن فرق کرده

بخاطر اختلاف طبقاتیهقدیم همه چی خوب بود چون همه تو یه سطح بودن نه مثل الان یکی رو فرشه یکی تو عرشههم ...

اره یه بخش زیادیش مالیه.همه بخاطر پول به جون هم افتادن و اونایی که ندارن سعی دارن به هر بدبختی هست خودشونو برسونن به پولدارا.من ادمی رو میشناسم که خرج خوردو خوراکش از کمک بقیه بود اما اصرار داشت که ایفون دست بگیره یا موهاش همیشه رنگ و دکلره داشت ناخن کاشت و...

همه چی قدیمیش خوب بود الان همه چی بی روح شده حتی ادما

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰