2777
2789
عنوان

خانما جای من بودید چکار میکردین

139 بازدید | 16 پست

من سه ماهه عقدم تو خواستگاری خانواده شوهرم گفتن خونه جدا میگیرن ولی بعد از عقد شوهرم گف من نمیتونم خانوادمو تنها بزارم اگه با خانوادم بمونیم بعد از یه سال خونه میسازیم پیششون راضی میشی گفتم باشه ولی نظر خانوادمو میخان خانوادم خبر ندارن حرفشون عوض شده سه ماهه عقدم ولی نمی‌دونم کجا قراره زندگی کنم قراره با خانوادم حرف بزنن

به هیچ عنوان قبول نکن اشتباه کردی قبول کردی همون یکسالی که میخای خونه اونا بمونی عقد بمون 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه که نداشتی؟ این حرفا دروغ اینا اولین خانواده ای نیستن که این دروغ رو گفتن اون یک سالم یک عمر

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خواهرمنم قرار بود بکسال بمونه بع کاخ نیاوران براش بسازن.بعد 9سال با دعوا و قهر و نفرین رفت

مگه خونه یساله ساخته میشه خوب همون یسالو عقد بمونن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
رابطه که نداشتی؟ این حرفا دروغ اینا اولین خانواده ای نیستن که این دروغ رو گفتن اون یک سالم یک عمر

نه میگه ک نظر باباتو میپرسیم اگه گف خونه جدا باشه جدا میزاریم

مگه خونه یساله ساخته میشه خوب همون یسالو عقد بمونن

خواهرم مجبور بود مادرم توی بستر بیماری بود و منتظر مرگش بودیم مثلا خواست قبل مرگ، مادرم دلخوش اون باشه ولی اونهم خیلی سواستفاده کردن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نه میگه ک نظر باباتو میپرسیم اگه گف خونه جدا باشه جدا میزاریم

پس از الان با بالات حسابی حرف بزن و نزار رضایت بده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
پس از الان با بالات حسابی حرف بزن و نزار رضایت بده

میدونم بابام رضایت نمیده ولی نمیتونم باهاش حرف بزنم چون میدونم دعوام می‌کنه چون رو حرف شوهرم حرف نزدم

الان کار شوهرم شیفت شب شده میترسم اینو ب بابام بگن بابام قبول کنه چون نمیخاد شب تنها باشم

بگو بابات با زبون خوش قبول نکنه هر چند باید خودت رایشو میزدی چون اگه بابات پافشاری کنه هم از چشم داماد میوفته ولی کاریه که شده 

بگو بابات با زبون خوش قبول نکنه هر چند باید خودت رایشو میزدی چون اگه بابات پافشاری کنه هم از چشم دام ...

نمیتونم ب بابام بگم چون دعوام می‌کنه میگه سرخود تصمیم گرفتی

نمیتونم ب بابام بگم چون دعوام می‌کنه میگه سرخود تصمیم گرفتی

خب بگو تو رو دروایسی موندم حالا چرا قبول کردی 

خب بگو تو رو دروایسی موندم حالا چرا قبول کردی

چون واقعا مشکلی ندارم

و از تنهایی متنفرم بخاطر یه سری اتفاق تو گذشته اگه تنها باشم حالم بد میشه

ولی از این ناراحتم ک سه ماه گذشته اما نمیدونم کجا قراره زندگی کنم

چون واقعا مشکلی ندارمو از تنهایی متنفرم بخاطر یه سری اتفاق تو گذشته اگه تنها باشم حالم بد میشهولی از ...

تنهایی رو میخای با خانواه شوهر تو یه خونه  پر کنی . چند سالته

چون واقعا مشکلی ندارمو از تنهایی متنفرم بخاطر یه سری اتفاق تو گذشته اگه تنها باشم حالم بد میشهولی از ...

یسالو بمون بعد بیا اینجا تاپیک بزپ