علايم منظورمه 😬😬😬 برمً بخونم ببينم بقيه علايمش چيه حداقل اگرم باشه زود بفهمم ادم بدونه چه دردي دا ...
نه بابا خدا نکنه اینایی که من گفتم فقط چند تا از علایمشه و میتونه همین علایم به دلیل کم خونی و کم کاری تیرویید و استرس و کلی بیماریهای دیگه باشه.ابدا این فکرارو نکنین و به خودتون تلقین بیماری نکنین عزیزم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خدارو شكر حالا من خودم بچه بودمً حاليم نبود تَو دلم ميگفتم اخ جون ي مدت مدرسه تعطيل، قيافه مامان ...
آره خانومی . منم باهات موافقم . چون درسته نمیشناسمت و فامیل یا از خانوادم نیستی ولی هم جنسم که هستی دوستم که هستی پس برام مهمی ناراحتی تو دورازجونت خدانکنه یه تار مو ازت کم شه زبونم لال. ناراحتی مننه
دقیقا همینطوره.دختر عموی من هم با این که زندگی خوبی داره ولی به دلیل اضطراب و استرس زیاد مبتلا به ای ...
من پيارسال ي دوره خَيلي وحشتناك استرس و بي خوابي و اعصاب خوردي داشتم، سر ي پروژه بايدً تحويل ميدادم خَيلي مهم بودً برام، كارفرما هم از اينا كه مو از ماست ميكشيد، از اون سر دنيا منو كنترل ميكرد كي رفتم سر پروژه كي نرفتم، خلاصه اينو تحويل دادم شب اومدم خوابيدم كه چه عرض كنم غش كردمً، صبش بلند شدم رفتم تَو اشپزخونه يهو اتاق دور سرم چرخيد... داشتم ميافتادم بعدم گلاب به روتون برگردوندم، نزديكً ١٠-١١ روز من سرگيجه وحشتناك نه ميتونستم بشينم نه ميتونستم بخوابم نه راه برمً زمينم واقعا نميديدم همش ميچرخيد همه چيز دور سرم، آزمايش ام أر اي سي تي اسكن يعني هرررررر چي بگي رفتم نزديكً يك ساعت و نيم ام أر اي طول كشيد انقدر زيادً بودً، اخرش هيچي اون استرس فشار اورده بهم، ماده گوش داخلي ي نموره تكون خورده بودً اينجوري شده بودم😑😑😑😑 دو سه روز گل گاو زبون و از اين ارامش بخشيا خوردم خوب شدم