2777
2789
عنوان

یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 91 پست
الهی شکر که نرفتی بخاطر تشخیص غلطشون. دکترا چشونه چرا هواسشونو جمع نمیکنن. مگه ما جونمونو ازسر راه آ ...

اره خدارو شكر حالا من خودم بچه بودمً حاليم نبود تَو دلم ميگفتم اخ جون ي مدت مدرسه تعطيل، قيافه مامانم مياد جلو چشمم الان ميفهمم چي كشيده دلم ريش ميشه، اينا همه اون دنيا جواب داره 

علايم منظورمه 😬😬😬 برمً بخونم ببينم بقيه علايمش چيه حداقل اگرم باشه زود بفهمم ادم بدونه چه دردي دا ...

نه بابا خدا نکنه اینایی که من گفتم فقط چند تا از علایمشه و میتونه همین علایم به دلیل کم خونی و کم کاری تیرویید و استرس و کلی بیماریهای دیگه باشه.ابدا این فکرارو نکنین و به خودتون تلقین بیماری نکنین عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اولا مشكوكي ١٠٠٪‏ نيست كه خوب كردي به خونوادت نگفتي دوما به فرض اينكه باشه ام اس اگه زود بفه ...

28سالمه

خیلی آدم استرسی هستم 

برا همه جوش میزنم و دلم میسوزه

آروم و قرار ندارم 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
نه بابا خدا نکنه اینایی که من گفتم فقط چند تا از علایمشه و میتونه همین علایم به دلیل کم خونی و کم کا ...

اره واسه همون گفتم برمً بخونم بقيه علايمشو، اما اول و اخر استرس و عصبانيت تنها دليل همه مريضياست

اره خدارو شكر حالا من خودم بچه بودمً حاليم نبود تَو دلم ميگفتم اخ جون ي مدت مدرسه تعطيل، قيافه مامان ...

آره خانومی . منم باهات موافقم . چون درسته نمیشناسمت و فامیل یا از خانوادم نیستی ولی هم جنسم که هستی دوستم که هستی پس برام مهمی ناراحتی تو دورازجونت خدانکنه یه تار مو ازت کم شه زبونم لال. ناراحتی مننه‌

اره واسه همون گفتم برمً بخونم بقيه علايمشو، اما اول و اخر استرس و عصبانيت تنها دليل همه مريضياست

دقیقا همینطوره.دختر عموی من هم با این که زندگی خوبی داره ولی به دلیل اضطراب و استرس زیاد مبتلا به این بیماری شده.

آره خانومی . منم باهات موافقم . چون درسته نمیشناسمت و فامیل یا از خانوادم نیستی ولی هم جنسم که هستی ...

خدا نكنههه. انشاالله هميشه شماً و خونوادتون سالم و سلامت و خندون باشين 🌹🌹

دقیقا همینطوره.دختر عموی من هم با این که زندگی خوبی داره ولی به دلیل اضطراب و استرس زیاد مبتلا به ای ...

من پيارسال ي دوره خَيلي وحشتناك استرس و بي خوابي و اعصاب خوردي داشتم، سر ي پروژه بايدً تحويل ميدادم خَيلي مهم بودً برام، كارفرما هم از اينا كه مو از ماست ميكشيد، از اون سر دنيا منو كنترل ميكرد كي رفتم سر پروژه كي نرفتم، خلاصه اينو تحويل دادم شب اومدم خوابيدم كه چه عرض كنم غش كردمً، صبش بلند شدم رفتم تَو اشپزخونه يهو اتاق دور سرم چرخيد... داشتم ميافتادم بعدم گلاب به روتون برگردوندم، نزديكً ١٠-١١ روز من سرگيجه وحشتناك نه ميتونستم بشينم نه ميتونستم بخوابم نه راه برمً  زمينم واقعا نميديدم همش ميچرخيد همه چيز دور سرم، آزمايش ام أر اي سي تي اسكن يعني هرررررر چي بگي رفتم نزديكً يك ساعت و نيم ام أر اي طول كشيد انقدر زيادً بودً، اخرش هيچي اون استرس فشار اورده بهم، ماده گوش داخلي ي نموره تكون خورده بودً اينجوري شده بودم😑😑😑😑 دو سه روز گل گاو زبون و از اين ارامش بخشيا خوردم خوب شدم 

خدا نكنههه. انشاالله هميشه شماً و خونوادتون سالم و سلامت و خندون باشين 🌹🌹

سلامت باشید دوس جونم ممنون محبت دارید همچنین. گل جمالته. استراحت کن نگران نباش بازهم بهم احتیاج داشتی صدام  کن اگه خواستی. شبت نیک خوابای خوب ببینی.بوس رو پیشونیت اوومممااچ😚

28سالمه خیلی آدم استرسی هستم  برا همه جوش میزنم و دلم میسوزه آروم و قرار ندارم

انشا الله كه چيزه خاصي نيست

ولي در كل سعي كن ارومتر باشي

تو دنيا هيچ چيزي با ارزش تر از خودت نيست

قدر جوونيتو بدون

زندگي رو راحت بگيري راحت ميگذره سخت بگيري حتما سخت ميگذره

ما بايد زندگي كنيم

نه اينكه زندگي مارو...

دنيا دو روزه   
سلامت باشید دوس جونم ممنون محبت دارید همچنین. گل جمالته. استراحت کن نگران نباش بازهم بهم احتیاج داشت ...

😍😘😘😘 چقدر مهربون مرسييييييييي 🌹🌹🌹 خواباي خوب ببينين 

الانم استرس بي خودي نكش چيزي معلوم نيست كه نگفتي كي جواب قطعي بهت ميدن؟

باید ام آر آی انجام بدم تا جواب قطعی بدن

شهر خودمون که نداره 

باید برم شیراز 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
باید ام آر آی انجام بدم تا جواب قطعی بدن شهر خودمون که نداره  باید برم شیراز

در اولين فرصت برو

انشا الله كه چيزي نباشه و از نگراني در مياي

اين همه كه تو به خاطر اين موضوع استرس ميكشي اگه ام اس نداشته باشي هم ميگيري😉

تاري ديد به خاطر ضعف بدن هم ميتونه باشه

يا فشار پايين

دنيا دو روزه