2777
2789
عنوان

من خیلی نازنازیم🥲😂

117 بازدید | 12 پست

چیکارکنم همهش نیاز یه محبت دارم با این که خانوادم کلی بهم محبت میکنن

جدیدا این مدلی شدم

شبیه بچه کوچیکا

چیکارکنم

یه کتاب معرفی کنین دربارششش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک پریودت نیست😀😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم اینجوریم ولی با این تفاوت که کسی بهم محبت نمیکنه فقط پدر و مادرم که پدرم فوت کرد و مادرمم از اون به بعد عوض شد ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من یه چندماهه انگار کلا تو پریودم یکی بگه بالاچشمت ابرو میشینم گریه میکنم😂قبلا تصلا این مدلی نبودم

وای😂😂😂😂😂😂😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم فقط مامان باباممخدابیامرزه🥲

هعی نمیخوام بگم خوش به حالت درست نیست ولی قدر بدون ❤

ممنونم ❤

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛