2777
2789
عنوان

بهترین ورزش برای لاغری چیه

1695 بازدید | 20 پست

سلام دوستان می‌خوام توی 3 ماه تا جایی که بشه با ورزش لاغر کنم میخواستم بدونم به نظرتون چه ورزشی سریعتر جواب میده؟

مثلا ایکس بادی یا اسپنینگ و‌ زومبا و..شنیدم میشه اگر ورزشی بوده که تجربه داشتید حتی خیلی سخت اما جواب گرفتید ازش بهم معرفی کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من 

فیتنس بهترینه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم میخام لاغر کنم بخاطر اتفاقی ک افتاد واسم افسرده شدم پرخوری عصبی دارم دست و دلم به لاغر کردن نمیر ...

کاش راهی برای پرخوری عصبی بود

گند میزنه به رژیم و ورزش😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم میخام لاغر کنم بخاطر اتفاقی ک افتاد واسم افسرده شدم پرخوری عصبی دارم دست و دلم به لاغر کردن نمیر ...

منم خیلی چاق شدم ولی میبینم که اینطوری هی تنبلتر هم شدم یعنی سخت برام تحرک و..اگر جلوشو نگیرم 

زومبا رو بذار کنار

ورزش نیست، رقصه

اسپینیگ هم خیلی ریسکیه چون مربی شدیدا ماهری میخواد وگرنه زانوهات داغون میشه

ایکس بادی هم جواب میده ولی به محض قطع کردن چند برابر برمیگرده

در نتیجه یه ورزش قدرتی خوب مثل بدنسازی یا تی آر ایکس انتخاب کن و با رژیم ادامه بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کاش راهی برای پرخوری عصبی بودگند میزنه به رژیم و ورزش😑

راهش روانیه

باید با یه عادت درست جایگزینش کنی و استرستو کم کنی

قانون بذاری برای خودت که مثلا فقط میتونی آب بخوری موقعی که حس کردی استرس گرفتی

یا باید چند تا دراز نشست بری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ورزشی ک بخواد زود لاغر کنه اگه یه مدت ول کنی زودم دوبرابرش برمیگرده وزنت:)).

میدونی زود ناامید میشم مثلا یکماه میرم باشگاه و رژیم میگیرم بعد میبینم ۱ کیلو کلا کم کردم اعصابم خورد میشه ول میکنم 

برای همین میخواستم یه چیزی باشه که برای چندماه اول خیلی کم کنم که روحیم حفظ بشه

زومبا رو بذار کنارورزش نیست، رقصهاسپینیگ هم خیلی ریسکیه چون مربی شدیدا ماهری میخواد وگرنه زانوهات دا ...

مرسی نظرت برای فانکشنال چیه؟

امروز یکی بهم می‌گفت که کلا قند رو حذف کرده خیلی کمکش کرده و لاغر شده این خوبه تست کنم؟

میدونی زود ناامید میشم مثلا یکماه میرم باشگاه و رژیم میگیرم بعد میبینم ۱ کیلو کلا کم کردم اعصابم خور ...

نمیدونم

من انتخاب اول و آخرم فیتنسه. حتی اگه کم نکنی بدنت خوش فرم میشه

ترکیبی از هوازی، قدرتی، پیلاتس و رقصه. با مربیِ خوب و باتجربه کار کن.

کنارشم یه برنامه غذایی متعادل و سالم داشته باش.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..