2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 88 پست
خواستم بنویسم تاپیک دروغه از طرز نوشتنش معلومه😂🥳خاکبرسر بیکارت کنن

بخدا ک حوصله این چیارو ندارم اعصابم خرده اگر دنبال سوژه هستی کسی دیگ رو پیداکن مرض ندارم بیا وقت خودم بگیرم الکی زری بزنم

سایت دست دونفرع🥹👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چی بهشون میرسه از دروغ این همه وقت میذاریم راه حل میدیم غصه میخوریم براشون تهش میفهمیم سر کاریم ...

به خدا 

تایپ کردنش هم نامفهوم بود گفتم نکنه تو استرس و فشار بدتر دلم سوخت 😥

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عکس پیامامون بزارم؟؟؟؟؟؟

کارت زشته 

کاربرها همه خانمن و دلسوز نباید احساساتشونو بع بازی بگیری متاسفم واقعن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اگرموافقد لایک کنید

از رو هم نمیری🙄

به خدا تایپ کردنش هم نامفهوم بود گفتم نکنه تو استرس و فشار بدتر دلم سوخت 😥

نه من احساس میکنم از اتباع هستن چون اکثر افغانستانی ها اینطور تایپ میکنن ، توی بقیه تایپک ها هم همینجوری تایپ می‌کنه.

حالا افغانی بودنش مهم نبود انسانها به هر حال ، ما می‌خواستیم بهش کمک کنیم اگر دروغ نمی‌گفت😞

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم