یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه چی بهشون میرسه از دروغ این همه وقت میذاریم راه حل میدیم غصه میخوریم براشون تهش میفهمیم سر کاریم ...
به خدا
تایپ کردنش هم نامفهوم بود گفتم نکنه تو استرس و فشار بدتر دلم سوخت 😥
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کاربرها همه خانمن و دلسوز نباید احساساتشونو بع بازی بگیری متاسفم واقعن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
به خدا تایپ کردنش هم نامفهوم بود گفتم نکنه تو استرس و فشار بدتر دلم سوخت 😥
نه من احساس میکنم از اتباع هستن چون اکثر افغانستانی ها اینطور تایپ میکنن ، توی بقیه تایپک ها هم همینجوری تایپ میکنه.
حالا افغانی بودنش مهم نبود انسانها به هر حال ، ما میخواستیم بهش کمک کنیم اگر دروغ نمیگفت😞
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم