از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
رفته استخاره بگیره...هرچند گفتم کار درستی نیست اما پیله کرده به نتیجه استخاره
منم سپردم به خدا
میخواستم استراحت کنم بعد از کار خوابم نبرد اومدم سایت
فکر میکنم یک ساعت بیشتر شده باشه اینجا هستم
اما گیج نشدم که خوابم ببره
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خبرررامتحان امتحان امتحااان همشونم تو یک هفته 🤧دیگه خبر سلامتیت توچخبرا خوبی خوشی
شکر خدا منم خوبم مشغول حفظ قرانم و ارسال باره جدید واسه ماه رمضون
و دلهره استخاره :)
دورت بگردم:)کسی که بخوادت که به نتیجه استخاره دل نمیده:)شاید این آقا هنوز بلاتکلیفن
بلاتکلیفه:) اما دلشم گیره
واسم دعا کن
دلم نمیخواد به رنج و مشقت بیوفتم
راستیتش دلم لرزیده و حبش به دلم رفته...
دورت بگردم:)کسی که بخوادت که به نتیجه استخاره دل نمیده:)شاید این آقا هنوز بلاتکلیفن
:) دیگه چخبرا؟