2777
2789
عنوان

چخبر

60 بازدید | 21 پست

حالتون چطوره ؟

چخبر؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:) 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

شما چه خبر فداتشم

دلتنگی :) 

تو فکر خاستگارمم 

رفته استخاره بگیره...هرچند گفتم کار درستی نیست اما پیله کرده به نتیجه استخاره 

منم سپردم به خدا 

خبرررامتحان امتحان امتحااان همشونم تو یک هفته 🤧دیگه خبر سلامتیت توچخبرا خوبی خوشی

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

سلام 

میخواستم استراحت کنم بعد از کار خوابم نبرد اومدم سایت 

فکر میکنم یک ساعت بیشتر  شده باشه اینجا هستم 

اما گیج نشدم که خوابم ببره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دلتنگی :) تو فکر خاستگارمم رفته استخاره بگیره...هرچند گفتم کار درستی نیست اما پیله کرده به نتیجه است ...

دورت بگردم:)

کسی که بخوادت که به نتیجه استخاره دل نمیده:)

شاید این آقا هنوز بلاتکلیفن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خبرررامتحان امتحان امتحااان همشونم تو یک هفته 🤧دیگه خبر سلامتیت توچخبرا خوبی خوشی

شکر خدا منم خوبم مشغول حفظ قرانم و ارسال باره جدید واسه ماه رمضون 

و دلهره استخاره :)

دورت بگردم:)کسی که بخوادت که به نتیجه استخاره دل نمیده:)شاید این آقا هنوز بلاتکلیفن

بلاتکلیفه:) اما دلشم گیره 

واسم دعا کن 

دلم نمیخواد به رنج و مشقت بیوفتم 

راستیتش دلم لرزیده و حبش به دلم رفته...

دورت بگردم:)کسی که بخوادت که به نتیجه استخاره دل نمیده:)شاید این آقا هنوز بلاتکلیفن

:) دیگه چخبرا؟

شکر خدا منم خوبم مشغول حفظ قرانم و ارسال باره جدید واسه ماه رمضون و دلهره استخاره :)

ایی خوشبحالت واقعا من که قران خوندنم صفره 

یک سوره کوچیک هم بخونم همش اشتباهه 

چقد حس کردم تو خیلی نورانی و قشنگی که قران حفظ میکنی و ازالان بفکر روزه واینایی حس خوبی گرفتم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بلاتکلیفه:) اما دلشم گیره واسم دعا کن دلم نمیخواد به رنج و مشقت بیوفتم راستیتش دلم لرزیده و حبش به د ...

ایشالا میشه همونی که دلت میخواد:)

آخ آخ کار از کار گذشته دل دخترمون لرزیده:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

:) دیگه چخبرا؟

خبر که...

راستش همین که دارم هنوز زندگی‌میکنم‌خبر بزرگیه:)

خداروشکر هنوز تنم سالمه...شما دیگه چه خبر؟!:)