2777
2789
عنوان

چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 21 پست
ایی خوشبحالت واقعا من که قران خوندنم صفره یک سوره کوچیک هم بخونم همش اشتباهه چقد حس کردم تو خیلی نور ...

قربونت برم من :) 

دعام کن ابجی دلم جایی گیر کرده که دارم له میشم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

قربونت برم من :) دعام کن ابجی دلم جایی گیر کرده که دارم له میشم

فدات بشم توباید برامن دعا کنی من که دعاهام قبول نمیشن 

قربون دلت ایشالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته قشنگم😘

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا میشه همونی که دلت میخواد:)آخ آخ کار از کار گذشته دل دخترمون لرزیده:)

چه لرزیدنی :) 

با اینکه یک ساعت بعد از اینکه صحبت کردیم نگاش کردم همون یه نظر دلم رفت ..کاش نگاش نمیکردم و به اصرارشون برای نگاه کردنش توجه نمی کردم ...تو بد مخمصه ای گیر افتادم ابجی فقط دعای خیرت میتونه نجاتم بده از این تلاطم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

خبر که...راستش همین که دارم هنوز زندگی‌میکنم‌خبر بزرگیه:)خداروشکر هنوز تنم سالمه...شما دیگه چه خبر؟! ...

سلامتی

دعا میکنم و حوالت میدم به همونی که بالاسره:)

امیدوارم دلت برای آدم درستی لرزیده باشه...دعاگوتم خواهر🥹🤍🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دعا میکنم و حوالت میدم به همونی که بالاخره:)امیدوارم دلت برای آدم درستی لرزیده باشه...دعاگوتم خواهر� ...

:) الهی امین 

صدقه رد میکنم واست ابجیم

ممنونم از دعای خیرا