2777
2789
عنوان

شوهر شکمو 🥹

786 بازدید | 48 پست

شوهرم دلش دو وعده  غذای برنجی  میخاد 

وخیلی خوش خوراکه مثلا ما دو نفریم یه بسته ماکارانی درست میکنم خودمم همیشه رژیمم خیلی کم میخورم ولی بازم میگه سیرنشدم گرسنمه. 

و گوشت گوسفندی رو زیاد نمیخوره مثلا باید براش تو قورمه سبزیم یه تیکه مرغ بندازم 

همش سرخ کردنی یا برنج و گوشت مرغ خیلی اسیب میزنه بهش هر چی میگم گوش نمیکنه بنظرتون چیکارش کنم ببرمش دکتر اخه این حجم اشتها غیر طبیعیه؟؟ شوهرم تقریبا لاغره

شوهرت خیلی خوشبختههههههه😭

هرچقد میخوره چاق نمیشه😭

حالا من یه لیوان اب بخورم پنج کیلو چاق میشم🥲

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ببرش دکتر لابد انگل روده و میکروب معده داره .....ی مدت ببندش ب عسل وسیاهدونه تا معدش گرم بشه بلکه اشتهاش کمتربشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

واای چق خوشم میاد ا ادم پر خوراک😍😍

دوس دارم شوهررم خیلی پر خوراک باشه کلی غذا بخوره

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

شاید سردیه معده داره

اینطور افراد اصلا سیرمونی ندارن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚