2777
2789
عنوان

دفعه دومه نذاشتم همسرم خونه بخره

1233 بازدید | 75 پست

چندین سال پیش شوهرم گفت خونه بخریم منم خوشحال از اینکه بلاخره از مستأجری در میایم رفتیم چندجا خونه دیدیم یک خونه صاحبش خیلی پول لازم بود جای خوبی هم بود خیلی عالی بود منم خوشم اومد دوطبقه طبقه بالا دوبلکس با سه تا خواب یکیش مستر بود طبقه پایین دوخوابه بود ولی بازم شیک بود تازه ساخت و شیک من خیلی خوشم اومد شوهرم با ذوق سریع گفت طبقه بالا برای مادرم اینا پایین برای ما گفتم چرا بالا برای مادرت گفت زشته زیر پای ما زندگی کنه مهمون داره فلانه..منم که اصلا فکر نمی‌کردم که بخواد مادر پدرش و بیاره پیش ما زندگی کنن چه برسه طبقه بالا رو هم بخواد بده بهشون گفتم من خوشم نیومد از این خونه گفت مشکل چیه خیلی قشنگه گفتم تو سلیقه من نیست خلاصه هرکاری کردم خونه رو نخره من چند سال با پدر و مادرش زندگی کردم هنوزم یادم میاد موهای تنم سیخ میشه بدترین روزهای عمرم بود شب پسرم گریه میکرد میدوید میومد سرم جیغ میزد بچه رو کتک زدی ها یا خیییییلی کارهای دیگه که نمیشه اینجا گفت از حوصله خارجه... چقدر نماز امام زمان خوندم کمکم کرد به طور معجزه آسایی جدا شدیم...بعد چند روز پیش هم گفت یه خونه دوطبقه دیدم خیلی قیمت مناسب صاحبش باید دیه بده طبقه بالا میدم مادرم پایین خودمون زندگی کنیم منم گفتم وضعیت خونه معلوم نیست الان فلانه و اینقدر چرت و پرت گفتم رفت تو فکر گفتم سکه بخر دلار بخر پولت بی ارزش نشه خونه نخر فعلا..خانما اونایی که مثل منن درکم میکنید دعام کنید از مستاجری خسته شدم ولی نمیخوام به خاطر صاحب خونه شدن باز مثل قدیم اذییت بشم چون فوق‌العاده مظلومم و بی زبون 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری که. نمیشه بگو دوطبقه دوس ندارم یه طبقه بخریم یا بگو راضی نیستی با خانوادش یه جا باشی چندسال دیگه میخوای هی ایراد بگیری اخه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

ببخشید شرمنده میشه بگید نماز امام زمان چجوری خوندید

همون نمازی که داخل مسجد جمکران خونده میشه شب چهارشنبه حمام میرفتم وضو میگرفتم و نیت میکردم آخر نماز سجده میرفتم اینقدر یاکریم میگفتم تا از حال میرفتم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

من درکت میکنم عزیزم شوهر منم بهش رو بدی مادرش رو میاره تو سر من . انقدر هم دخالت کن و دعوا راه بندازه. خوب کردید طلا بخرید از خونه هم بیشتر سود میکنید. مگه مادر پدرش خودشون خونه زندگی ندارن؟ پسر دیگه؟

امان از این مردا و کاراشون😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚