2777
2789
عنوان

دفعه دومه نذاشتم همسرم خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 75 پست

تیتر رو دیدم قضاوتت کردم وقتی خوندم دیدم چقدر حق داری و واقعا کار خوبی کردی 

انشالله شوهرت سر عقل بیاد و دست از این کاراش برداره شما هم صاحب خونه بشی اما پس انداز سکه و دلار هم خریدید به کسی نگید وگرنه همه یه دفعه بدهکار و بدبختن و شما باید کمکشون کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا راستش نمیگی؟ مگه مادر شوهرت خونه نداره؟؟

ندارن پدر شوهرم فروخته دیگه نتونست بخره الانم فوت کرده 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
بگو اپارتمان بخر یکیش خودمون بشینیم یکی دیگه بده اجاره با کرایه خونه دلار و سکه بخرید پس انداز تا بت ...

نه بابا شب و روز به فکر مادرشه

به شدت درکت میکنم.منم مثل خودتم. ما هم سرمایه رو داریم ولی نمیذارم خونه ای برای زندگی بخره تا اسم خونه ویلایی ۲ طبقه و ۳ طبقه میاد تن و بدنم میلرزه چون میخواد مادرشو بیاره.یعنی اینم که نخواد مادرش خودش ساکشو بسته که بیاد.خواهر و برادرشام نقششون همینه

همیشه میگم فقط یا آپارتمان بخر یا اگه ویلایی خریدی من نمیام

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان ماهم دو طبقه ایم رک به شوهرم گفتم در خونه ی مادرش که از سمت راه پله اس رو ببنده  با دیوار ،چون نمیخوام رفت امدمون رو چک کنن ،اونا از حیاط برن ما از پله ، ادم با شوهرش رودربایسی کنه خودش ضرر میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یعنی شوهرت میخواد دوتا طبقه مستقل و جدا کنار هم بخره یا یک خونه دو طبقه؟ چه ادم عجیبیه

کاش مردا بفهمن درک کنند نمیشه تو یک خوته با مادرشوهرزندگی کرد 

فرهنگ ما ایرانیا یک فرهنگ به شدت فضول و فرهنگ خیلی پایینیه تو این مورد... واقعا شما شاید با کسی که خیلی دوستش داشته باشی هم نتونی یک جازندگی کنی

الان ماهم دو طبقه ایم رک به شوهرم گفتم در خونه ی مادرش که از سمت راه پله اس رو ببنده با دیوار ،چون ...

پررو هست شوهرم به خدا باهم بودیم مادرش صبح و ظهر و شب میومد نگاه میکرد شوهرم و چقدر غذا میدم بهش هی گوشت کباب میکرد شوهرم و صدا میزد یواشکی بهش گوشت کباب شده میداد می‌گفت لاغر شدی