2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا عادتشون زیادی سرشون تو‌همه‌ جای زندگی بقیه باشهبی محلی از صدتا چوب بدتره برای اینجور فضولهای ا ...

چیزی نگفتم بهش نگاشم نکردم ولی واقعا فکر بعضی درست بشو نیست بعد دخترش تو اینستا با صد تا پسره

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

خب راست میگهیه چیزی میدونه که میگهشوخی کردم، ولش کن اهمیتی نده، بگو خاله اسم رسالت چیه ؟ میخوام نخری ...

آخه یه جوری می گفت انگار گناه کبیره کردیم همو دیدم و شناختیم

آخه یه جوری می گفت انگار گناه کبیره کردیم همو دیدم و شناختیم

۴۹ هم چندان قدیمی نیست

یه چیزی در درونتون دیده که بدش اومده یا حرصش گرفته یا حسادت یا هرچیزی، خواسته نیش بزنه، دیدم ازین آدما ک سعی میکنن با یه حرفی یکی رو بکشن پایین

خدا رو چه دیدی

عتیقس اصلا مهمانم داشت خندش میگرفت

بگو باشه همه چی من حرامه تو نیا نه خونم نه مراسم نه مهمونیام والا

یاد فیلم سقوط افتاده ام عبیده همه چی و می‌گفت حرااااااامه با اون لحن ترسناکش🤦🏻‍♀️

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

۴۹ هم چندان قدیمی نیستیه چیزی در درونتون دیده که بدش اومده یا حرصش گرفته یا حسادت یا هرچیزی، خواسته ...

مثل خاله من انقد بخیل و چشم و نظر تنگه که حتی چشمات دیدن مادرم نداره منم پاش و کلا بریدم خیلی راحتم

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

۴۹ هم چندان قدیمی نیستیه چیزی در درونتون دیده که بدش اومده یا حرصش گرفته یا حسادت یا هرچیزی، خواسته ...

آخه والا من تو جمعا صدامم در نمیاد باردار شدم اونم به کسی نگفتم مامانمم نگفته میگم بعد اینکه شکمم بزرگ شد بگم