2777
2789
عنوان

تهرانیا و دخترای خوش پوش بیاین 🪼

250 بازدید | 38 پست

پالتو فوتر بلند میخوام بخرم ولی اکثر آنلاین شاپایی که دارم تموم کردن.

خیلی هم فوری میخوام وقت ندارم برم بازارو بگردم.

جایی میشناسین داشته باشن مستقیم برم همونجا بخرم؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

مگامال اکباتان همین پریروز رفتم یکی نشون کردم امروز برم بخرمش 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن نیستم داشته باشه یا نه .ولی پاساژ ارگ ( سمت تجریشه )معمولا داره پالتوی بلند

همین دو روز پیش تجریش بودم فوتر ندیدم 🤔

وقت ندارم بگردم کاش یجا مطمئن بودم داره 🥲

مگامال اکباتان همین پریروز رفتم یکی نشون کردم امروز برم بخرمش

اااا بوتیک انعکاسو میگی؟ دایرکت چک نکردن 

حله پس اگر داره میرم امروز 😍

من هفت تیر خریدم از یه فروشگاه ، خیلی زیاد داشت هم  برش دار هم لش و اور سایز ، برش داراش ترک بود ۵ و خرده ای ، اونی یکیا ایرانی بود بین ۱۸۰۰ اینا تا ۳ تومن ، اکی بودی بگو اسم فروشگاهو بگم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

همین دو روز پیش تجریش بودم فوتر ندیدم 🤔وقت ندارم بگردم کاش یجا مطمئن بودم داره 🥲

عه سانا هم ببین اونجا داره احتمالا .

یکم قیمت بالاست ولی چون عجله داری چاره ای نیست.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

اااا بوتیک انعکاسو میگی؟ دایرکت چک نکردن حله پس اگر داره میرم امروز 😍

نههه جانان 

طبقه چندمش یادم نیست 🤦🏻‍♀️

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من هفت تیر خریدم از یه فروشگاه ، خیلی زیاد داشت هم برش دار هم لش و اور سایز ، برش داراش ترک بود ۵ و ...

بگو عزیزم

عه سانا هم ببین اونجا داره احتمالا .یکم قیمت بالاست ولی چون عجله داری چاره ای نیست.

سانا خیلی گرونه نمیصرفه برام واسه یه دیت ۷ ۸ تومن بدم چیزی که جای دیگه با ۲ ۳ جمع میشه کار 😁

باز اوکیه.فوتر بلند دیگه؟

اسمشو اشتباه گفتم 

بنو اسمش 

البته جانان هم داشت ولی پرو کردم تو تن من قشنگ نبود 

آره فوتر قد ۱۲۰

اسمشو اشتباه گفتم بنو اسمش البته جانان هم داشت ولی پرو کردم تو تن من قشنگ نبود

مرسی عزیزم ♡♡