2777
2789

از وقتی رلم که قرار بود نامزد کنیم شب نامزدی سر مهریه زد بهم رفت و اینکه خانوادش تو دوران خواستگاری کلی اذیتم کردن مخصوصا خواهرش که خیلی اذیت کرد کلا انگار بی اعتماد شدم همش ترس دارم میترسم دیگه هیچ کسی رو در آینده اونجوری دوست نداشته باشم میترسم اگر دوباره با یکی باشم ولم کنه کلی ترس تو وجودم هست نمی‌دونم چیکار کنم کلا سر درگمم خیلی بی اعتماد شدم ؟؟؟

به نظرتون بعد از ۴۰ روز ممکنه برگرده یا اینکه اونم آنقدر اعصابش خورد باشه ؟؟؟

بیشتر ترسم اینه که حال داغونی که این مدت داشتم اگر یکی دیگه بیاد شاید دوباره پیدا کنم و خیلی اذیت شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان باید شکرخدا کنی ازدست قوم ظالمین راحت شدی این خانواده وصله ات نبودن

خانوادش بخدا آنقدر اشکم رو در آوردن خواهرش زنگ زد گفت تو در حد خانواده ما نیستی باباش یجچری دستوری باهام حرف میزد خودش خیلی خوب بود ولی خانوادش اذیتم میکردن مامانش که می‌گفت اگر عروسم شدی تیکه انداختم به دل نگیر دست خودم نیست 

وقتی میبینی خانوادش مضخرفن چرا منتظری برگرده

نمی‌دونم انگار دیگه بجز اون نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم ترش دارم میترسم به یکی دیگه وابسته شم ولم کنه داغون شم خیلی اذیت شدم این مدت بخدا با ۱۹ سال سن یجورایی پیر شدم

خانوادش بخدا آنقدر اشکم رو در آوردن خواهرش زنگ زد گفت تو در حد خانواده ما نیستی باباش یجچری دستوری ب ...

چقددد زورههه یکی این حرفو بزنه به ادم

الان مثلا پسر خودشون چ خر خاصی بود؟؟؟؟ 

خانوادش بخدا آنقدر اشکم رو در آوردن خواهرش زنگ زد گفت تو در حد خانواده ما نیستی باباش یجچری دستوری ب ...

پس ببخشیدا خر مغزتو گاز زده؟ 

تو فقط با پسره ازدواج نمیکنی که، با خانوادشم وصلت میکنی

ب خودت بیا

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

اگه برگرده هم نباید قبولش کنی اصلاااا برای خودت ارزش قائل شوبه خودتم زمان بده که دوباره اعتماد کنی

قبولش نمیکنم فقط دوست دارم بدونم اونم آنقدر زجر کشیده یا نه و اینکه مثل من بی اعتماد شده یا نه ؟؟؟

عزیزم بایدم بترسی چون هنوز باوجواینا عاقل نشدی طبیعت تاوقتی یه چرخه رو تکرار می‌کنه که تایاد بگیری رهاکنی چیزایی که ارزش ندارن رو 

درد وقتی تموم میشه که درسشو بگیری 

راستی مهریه ات مگه چقدربود؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نمی‌دونم انگار دیگه بجز اون نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم ترش دارم میترسم به یکی دیگه وابسته شم ولم ...

تلقین نکن  به خودت

هنور سنت خیلیی کمه

ما تو خانوادمون رسم داریم تازه سی سالگی ملت ازدواج میکنن

چ جوشایی داری به خدا

صبر کن

یکی هزاررر برابر شاید بهتر از این بیاد برات

چقددد زورههه یکی این حرفو بزنه به ادمالان مثلا پسر خودشون چ خر خاصی بود؟؟؟؟

پسره خوب بود خواهرش نفهم بود این حرفم واسه این زد که من سلام دسته جمعی کردم پذیرایی نکردم پذیرایی رو بابام انجام داد و چایی هم بابام برد یجورایی ساکت یه گوشه نشستم فقط زمانی که گفتن باید حجاب کنم و باید کار یاد بگیرم بدم اومد اعتراض کردم واسه همین خواهرش اینجوری گفت

پس ببخشیدا خر مغزتو گاز زده؟ تو فقط با پسره ازدواج نمیکنی که، با خانوادشم وصلت میکنیب خودت بیا

به خودش یبار گفتم گفت خانوادم حق دخالت ندارن دخالت کردن قطع رابطه میکنم ولی شب نامزدی به خاطر حرف باباش منو ول کرد که گفت مهریه آنقدر نه😞