2777
2789

همه جوره همو دوست داشتیم و رابطمون خیلی خوبه

از سن کم دوست بودم باهاش تا اینکه هرچی جلو میرفت بیشتر متوجه شدم که بهم نمیخوریم و پر از خط قرمزه ..

کم کم چیزایی رو از خودش نشون داد که شاید هرکسی جای من بود بخاطر عشق چشماشو میبست ولی من روی همون رفتاراش تیز شدم

و بعد از کلی شناخت فهمیدم این آدم فرهنگ و خانوادش و عقایدش و و و و به من نمیخوره و فقط عشق کافی نیست و اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم و بهم نمیخوریم.

ولی اون عمرا اجازه بده جدا شم

از ایناست که دیوونه میشه میاد میدزدت و میگه طرفم یا مال منه یا جفتمون میمیریم و مطمئنم یه بلایی سرم میاره چون عقیدش اینه ک وقتی دو نفر مدت طولانی باهم باشن حتما باید با هم ازدواج کنن ..

تروخدا کمک کنید

پیرینسس🎀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینهمه سال تازه فهمیدی ب درد هم نمیخورینخب طرف وابسته شده از لحاظ فیزیک و روان

خب نمیشه که همون اول فهمید

ما سنی نداشتیم آشنا شدیم

اون تایم هردومون خام بودیم و پخته نبودیم

و من اون تایم درس و کنکور داشتم

اگه جدا میشدم هردو حالمون بد میشد چون وابسته بودیم و من کنکورمو خراب میکردم و و و

پیرینسس🎀🤍

برو کلانتری مشکلتو بگو اگه اشنا داشته باشی که چه بهتر...بعدم بگو خونوادم بفهمن سرمو میبرن..منم امنیت جانی ندارم از دست این..ی بار که با شماره ی کلانتری بش زنگ بزنن میزینه به خودش

دیگه خوب ک وابسته کردی

از وقت و انرزیش اسافاده کردی

الان یادت اومد مناسب نیستین

میدونی وقتی یکی بیشتر از حد خودش مایه بزاره،طرفش مثابلش احساس مثل شما داره

معلومه پسره بیشتر از شما برای رابطه مایه گذاشتهص

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب نمیشه که همون اول فهمیدما سنی نداشتیم آشنا شدیم اون تایم هردومون خام بودیم و پخته نبودیمو من اون ...

نهایت سه ماه میشه به خیلی ویژگی های طرف مقابل شناخت پیدا کرد

.

شما یعنی بخاطر کنکور و خراب نکردنش با احساسات کسی بازی کردی؟ امیدوارم من بد متوجه شده باشم

برو کلانتری مشکلتو بگو اگه اشنا داشته باشی که چه بهتر...بعدم بگو خونوادم بفهمن سرمو میبرن..منم امنیت ...

مشکلم همینه ..اصلا آدم ترسویی نیست ..

یعنی واقعا حاضره بره زندان یا بکشنش ولی کاری ک میخواد رو انجام بده

اصلا شبیه بقیه پسرا نیست که بترسه با تهدید یا پلیس و شکایت اینجور چیزا

پیرینسس🎀🤍

اصلا نمیفهمه این چیزا رو تو کتش نمیره اینو بگم میگم باشه هرجور تو بخوای میشم

طفلی

همیشه ی سمت رابطه، از بهای زیاد طرف مقابل، ساز مخالفه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.