2777
2789
مرسی عزیزم ولی شوهرم بدغذاست عدسی نمیخوره دخترمم تازه رفته تو۱۰ماه تازه دندوناش داره درمیادخوب غذانم ...

کته سیب زمینی یا کته گوجه رو شل ببپز لعاب بندازه بده به دخترت با کره .حالا که سوپ نمیخورین 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو با مرغ 😍😍

وای منم میخواااام 😐😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مرسی عزیزم ولی شوهرم بدغذاست عدسی نمیخوره دخترمم تازه رفته تو۱۰ماه تازه دندوناش داره درمیادخوب غذانم ...

وای شوهره منم بدغذاس..

سوپ عدسی شیربرنج لوبیا وخیلی چیزای دیگه نمیخوره..

هروقت دلم اینارو بخواد باید۲جور غذا درست کنم..

میشه دستورکته سیب زمینی روبدی گلم

برنج شکسته ی ایرانی خوشبو ...میخری ...بعد تمیز میشوری خیلی تمیز بعد آب ولرم بریز روش بزارش یه ساعت یا بیشترم بمونه بهتررر   ...بعد اون آبو دور نریزی با همون آب بزارش رو گاز بپزه نمک و سیب زمینی نگینی بریز توش بایکم کره بلد شعله تو کم کن کمتر از ۲۰ دقیقه حاضره بچه ها عاشقشن با ماستم خوشمزه تره ...اما واسه خودتون بخواین طبیعتا نباید بزاری شل شه دیگه 

آبشو کمتر میریزی.

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏