2777
2789
عنوان

یعنی خونمون جن داره

226 بازدید | 28 پست

خود به خود داخل خونمون انگشتر پیدا میشه الان دوبار شده... آخرین بار چند وقت پیش بود ک قشنگ یه انگشتر از اتاق بالا افتاد زیر پای خواهرم بدون اینکه کسی اتاق بالا باشه

انگشترم مال هیچکس توی خونه نیست واقعا بهش فکر میکنم گیج میشم هم برام ترسناکه هم عجیب

یعنی نشونه چیزیه یا چیزی تو خونمونه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان که نشونه از جن ندیدم تو حرفات

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شاید قبلا واسه مهمونی کسیه

نه مطمئنم نیست آخه به هر کس که باهامون درارتباط نشون دادیم و گفتن مال ما نیست بعد خواهرم صدایه افتادنش روی پله ها رو از اتاق بالا شنیده بدون اینکه کسی داخل اتاق باشه

تا الان که نشونه از جن ندیدم تو حرفات

اخه یکیش ک نقره بود رو ظهر داخل دستم کردم خوابیدم بعد داهل خواب احساس کردم یکی داره خفم میکنه به طور ناخداگاه انگشترو پرت کردم تا تونستم نفس بکشم همین برای خانوادم ترسناک بود