2777
2789
عنوان

یعنی خونمون جن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
اخه یکیش ک نقره بود رو ظهر داخل دستم کردم خوابیدم بعد داهل خواب احساس کردم یکی داره خفم میکنه به طور ...

استفاده‌ش نکن 

ذکر لاحول زیاد بگو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر چی ؟!

لاحول ولا قوه تا علی عظیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

استفاده‌ش نکن ذکر لاحول زیاد بگو

جوابه؟! آخه خیلی برام ترسناک شده احساس میکنم خونمون فضاش سنگین شده بعضی وقتا خود به خود صدای پله ها میاد با اینکه کسی نیست و همش خونمون دعواست و وسایلم جلوی چشم خودمون گم میشن یجا دیگه پیدا میشن

🤔😑

لاحول ولا قوه الابالله علی عظیم

جوابه؟! آخه خیلی برام ترسناک شده احساس میکنم خونمون فضاش سنگین شده بعضی وقتا خود به خود صدای پله ها ...

اره اسفند دود کنید 

نماز ترک نکنید 

اذان با صدای بلند بخونید 

خسته نباشی یکم دیگه تلاش کنید

این ذکر برای دفع شیاطین جن خوبه

موارد دیگم هست 

که بالاتر گفتم بخونید 

این جن احتمالا انگشتر از جایی دیگه میاره حالا ی نفر هم هست تو خونه خودش لابد دنبال انگشترش میگرده که ...

واییی میترسم جالب اینجاست که فقط تو دستای من میره و یکیش که زرد و طرح ورساچ و اون یکی هم نقره ای هر دوشون هم با نگین نگین تزیین شدن