2777
2789
عنوان

یه روز خوش ندیدم

91 بازدید | 14 پست

بعد زایمانم یه روز خوش ندیدم همش خونریزی همش پریود دکتر هم رفتم زندگی زناشوییم نابود شده 5 ماهه دارم دیوونه میشم قرص ال دی دارم میخورم دل درد و کمر درد هستم و ترشح دارم مثل موقعی که پریود میشم خسته شدم خدااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ال دی میخوری؟

من یه بار سه چهار سال پیش خوردم به همین حالی که میگی افتادم. قطعشم کردم تا دو هفته تموم نمیشد واقعا بدترین بلایی بود که تا حالا سرم اومده حتی از تصادف و یه هفته بستری شدنم بدتر. همش بیخودی گریه میکردم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سزارین دکتر گفت رحمت نازک شده کلی قرص و آمپول داد بی تاثیر

ینی با سزارین اینهمه درد☹️

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چرا ال دی میخوری؟من یه بار سه چهار سال پیش خوردم به همین حالی که میگی افتادم. قطعشم کردم تا دو هفته ...

ال دی میخورم که پریود نشم حالم خیلی بده آخرین دفعه که ال دی رو قطع کردم دو هفته پریود بودم دوباره شروع کردم به خوردن آخه گفتم به خاطر زندگی زناشوییم ، الان دلم میخواد قطعش کنم پریود بشم از یه طرف همسرم بعد ۲ ماه از مسافرت میاد وقتی از اینجا می‌رفت بازم من پریود بودم گفتم اگه بیاد و من پریود باشم خیلی زشت میشه ولی دردا دیوونم کردن

منم اینجوری بودم تا ۵ ماه. بعد سونو واژینال دادم معلوم شد یه کم از جفت تو شکم جاموندهمترژن خوردم دفع ...

نه من قطع میشه پریودی هام دوباره شروع میشه یه هفته پریود یه هفته پاک 

ال دی میخورم که پریود نشم حالم خیلی بده آخرین دفعه که ال دی رو قطع کردم دو هفته پریود بودم دوباره شر ...

در اولین فرصت قطعش کن به بدن بعضیا نمیسازه. یه کم تحمل کن خونریزیت تموم میشه من تو اون دو هفته حس کردم زندگیم نابود شده دوستم نداشتم برم دکتر هرچی تو طب سنتی دیدم امتحان کردم از زنجبیل و چای سبز و... تا بالاخره کم کم قطع شد. زشت اینه که رحم و بدنت نابود بشه و خدای نکرده آسیب جدی ببینی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
در اولین فرصت قطعش کن به بدن بعضیا نمیسازه. یه کم تحمل کن خونریزیت تموم میشه من تو اون دو هفته حس کر ...

آخه 5 ماهه می‌خوام قطعش کنم ولی همسرم میگه داره میاد از مسافرت دفعه ی آخر بعد قطع ال دی خیلی بی تجربه گی کردم چون دو هفته پریود شدم بازم خوردم ولی همین که بیاد قطعش میکنم