2777
2789
عنوان

شماهم شبا قبل خواب جورابای شوهرتونو میشورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 68 پست
من تازه قبل بارداریم صبحا گاهی حال نداشت بشینه جوراب پاش کنه جوراباشم پاش میکردم😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بگم؟ من اولا حتی چندباریم تشت میاوردم وسط پذیرایی پاشو میشست خداروشکر از اون مرحله رد شدم😂😂

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم همینجور بارون داره میخوره بهش😅

خب کثیف هست بو بد نمیگیره بعد خراب نمیشه لاقل شب که شوهرت میاد بگو یه جا که بارون و آفتاب نخوره تا ایشالا جمعه واست بشوره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خب کثیف هست بو بد نمیگیره بعد خراب نمیشه لاقل شب که شوهرت میاد بگو یه جا که بارون و آفتاب نخوره تا ا ...

فردا میگم جمعش کنه یه گوشه واقعیت بهش فک نکردم جمعش کنم بزارمش تو راه پله😅

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

فردا میگم جمعش کنه یه گوشه واقعیت بهش فک نکردم جمعش کنم بزارمش تو راه پله😅

نه خودت دست بهش نزن به شوهرت بگو بذارن آخه بنظرم بو میگیره بعد ممکنه با هیچی بوش از بین نره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ممنون عزیزم فردا قبل رفتنش حتما میگم

فدات ایشالا کمرت هم زودتر خوب بشه

نه کارتون اشتباه نیست مخصوصا که همسرتون هم وقت کنه برای شما رو میشوره....همسرمن اجازه نمیده وخودش میشوره ولی لازم باشه با عشق میشورم♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️