2777
2789
عنوان

شماهم شبا قبل خواب جورابای شوهرتونو میشورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 68 پست
😂😂😂عزیزمی😘

❣️🌹😘

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار بشور واکنششو ببین

واللا انقد کار از صبح تا شب سرم ریخته اصلا بهش فکر هم نکرده بودم خودش همیشه بعد از حمام جوراب و زیرپوش و ..میشوره از مجردی عادت داره البته اونم به لباس زیر و جوراب من کار نداره 

خب فضولی میکنم. ولی اگه بزارید توی سبد جمع که شد بریزید توی ماشین یا یکدفعه توی تشت شسته بشه . من البته مال خودمو هر شب میشورم ولی اصلا دوس ندارم جوراب و لباس های زیر رو کسی دیگه ای بشوره ... نمی دونم ولی هر کسی یجوره 

خب فضولی میکنم. ولی اگه بزارید توی سبد جمع که شد بریزید توی ماشین یا یکدفعه توی تشت شسته بشه . من ال ...

همسر من هر دو روز یا سه روز جوراباشو پاره میکنه دیگه خسته شدم از بس جوراب خریدم به خاطر همینم گاهی فقط یه جفت براش میمونه

الان میخام از دیجی کالا پک ۱۲ تایی براش سفارش بدم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

همسر من هر دو روز یا سه روز جوراباشو پاره میکنه دیگه خسته شدم از بس جوراب خریدم به خاطر همینم گاهی ف ...

😁😁😁 خیلی باحال بود . چه تبحری توی پاره کردن جوراب داره پس . چجوری میتونه اخه شاید ناخن هاش بلنده.