2777
2789

دستگاه قهوه ساز

اون نباشه یه روانی افسرده میشم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پتو شور خریدم 

کاربردیه 

دوتا بچه کوچیک دادم دائم کثیف میکنن

روشنش میکنم می‌اندازم میشوره بعد آبکشی میکنم و تمام 

بدون اون خیلی خسته میشدم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ایرفرایر 

تازه خریدم 

تا قبل از این فکر نمی‌کردم به درد بخور باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سرخکن ، خردکن چند کاره ، شامپو فرش 😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

آقا من می‌خوام سرخکن بگیرم واقعا خوبه؟ چ استفاده هایی ازش می‌کنی

جوجه کوبیده سیب زمینی یا گاهی غذا بخوام داغ کنم یا حتی بلال و ماهی با اون درست میکنم البته منظورم سرخکن بدون روغن یا همون ایرفرایره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بعله😂

آری اصل اینه که آدم سیر باشه 😂 ولی جدا خیلی وسیله ها خیلی خاص یا کاربردی نیستن. مثلا همین سرخ کن. بیشتر آدم خودش مهارت داشته باشه و مواد غذایی خوب و مناسب، با وسیله های سنتی بهتر و راحت تر آشپزی می کنه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙