2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد

381 بازدید | 29 پست

زندایی شوهرم اون هفته اومد سر زده دو روز موند خونمون 

دوباره دیدم صب پیام داد ک من اومدم دکتر 😏خب بمن چه؟ 

ماهم کارو زندگی داریم، 

منم حوصلشو نداشتم و ندارم قبلا کفتم همش من من میکنه توهرکاری دخالت میکنه ، 

ب شوهرم گفتم خب که چی پیام میدم من اومدم دکتراز هفت صب، مگه ما بیکاریم یااینجا هتله؟ مگه مامیریم خونش؟ 

اون سری الکی ب مادرشوهرم کفت راجب من که اصرار داره برم خونش حالا من یه تعارف خشک و خالی کردم. بدم میادازینکارش. 

دیدم شوهرم دادبیداد تو حساسی اجتماعی نیستی مردم دارباش 

حالا همین ادم پشت مادرشوهرمو پدذشوهذم کلی بدگفت و میکفت ما باعث شدیم آدم شده، 

بدم میاد تو روی یجورن پشت سر یجور

هرسری میادخونم یه ایرادی میگیره

دستشویی اب نمیومد ینی کم بود فشار سر شلنگ و گرفت انداخت 🙁بدون اینکه بمن بگه. 

الان من مقصرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت اینه ک شوهر و وارد بحثای خاله زنکی میکنی و اونم منتظره تا برچسب بهتون بچسبونه ... زن عاقل این مسایلو جوری با موذی گری و سیاست حل میکنه ک اصلا شوهره نفهمه . جوری باید مزاحما رو بپیچونی که شوهرت متوجه نشه 

کاملا حق با شماست اینجور مواقع گوشی رو چند ساعتی خاموش کن تا رفع خطر احتمالی 😅به شو۶رتم اصلا هیچی نگو‌مرد جماعت جوگیره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد