2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز دو روز زودتر از همیشه پریود شدم خیلی ناراحتم

ناراحت نباش. منم ماه اول اقدامم دو روز زودتر شدم. ماه های بعدی رو دقیق سر وقت شدم. بدنت به اس پ رم واکنش نشون میده. این طبیعیه و خیلی هم خوبه‌ ‌😍 ان شاالله هممون ماه اینده مامانیم

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ناراحت نباش. منم ماه اول اقدامم دو روز زودتر شدم. ماه های بعدی رو دقیق سر وقت شدم. بدنت به اس پ رم و ...

من 6ماهه تو اقدامم این ماه کلومفین خورده بودم و امپول زده بودم   

و خدایی که در این نزدیکیست ....... 
من 6ماهه تو اقدامم این ماه کلومفین خورده بودم و امپول زده بودم    

😔 حتما یه خیری توشه. 

غصه نخور. منم ۴ماهه اقدامم. روحیم خراب شده . دیگه بی خیالش شدم. کور شدم بس که گریه کردم. ول کن بابا. حالا مگه این بچه چیه که باید بخاطرش اینقد حرص خورد. هرچقدر بیشتر بهش توجه کنی اون بیشتر ناز میکنه و نمیاد. محلش نزار. 😒 والا بچه ها هم بچه های قدیم حرف گوش کن و مطیع😆. تا اراده میکردن که به وجود بیان متولد میشدن  

تا زمانی هم که پدرمادراشون زنده بودن سرشون خم بود جلو بابامامان ها و چشم گفتن از دهنشون نمیفتاد. 😄

حالا بچه های لجباز امروز رو ببین. از زمان نطفه شون هم معلومه چه سرتق و لجبازن. 😆😅

😔 حتما یه خیری توشه.  غصه نخور. منم ۴ماهه اقدامم. روحیم خراب شده . دیگه بی خیالش شدم. کور شدم ...

باور کن الان نمیخواستیم زود باردار میشدیم منم کارم شده گریه   

و خدایی که در این نزدیکیست ....... 
باور کن الان نمیخواستیم زود باردار میشدیم منم کارم شده گریه    

خیلی ببخشیدا ولی بیخود که کارت شده گریه. ول کن بابا ... الانم نخواه‌ . همینجوری با شوهرت طبیعی اقدام باش ولی به نی نی امید نداشته باش و بهش فکر نکن. منم دیگه این تصمیم رو دارم.  لااقل اینجوری کمتر عذاب میبینم که اگر خدایی نکرده پری شدیم اینقد بهم نریزیم و امیدهای الکیمون ناامید نشه. 😐 والا بخدا. من یکی که دیگه خسته شدم بس که همش الکی امیدوار بودم که این ماه میشم ولی یهو پری لعنتی میشدم. امید دادن بیخودی عذابه بخدا عذاب.