2777
2789

بچه ها تندتند زنگ میزنین ب مادر شوهر ؟!😕

یا خونشون تند تند سرمیزنین؟

اونا توقع دارن من هفته ای دوبار زنگ بزنم !!! مخصوصا اوایل عروسیمون

ولی منم ک خجالتییییی ... واقعا نمیدونم پشت تلفن چی بگم ... بخاطر همین  هر دوهفته 1 بار میزنگم درحالی ک باززززم حرفی برای گفتن ندارم ... سلام و احوال پرسی میکنم ک 1 ثانیه هم طول نمیکشه و بقیشو با استرس میگذرونم خخخخ 

شماهم اینجوری هستین؟؟؟

فقط راضیم ب رضای خودش همین😭

خودشم اصلاااااا زنگ نمیزنه ...

شاید تو این یک سال و چن ماهی ک ازدواج کردیم همش یکی دوبار زنگ زده اونم بخاطر اسنکه شوهرم بهش گفته بود حال خانومم یکم خرابه

حالا خوبه هفته ای۲بار میگن زنگ بزنی..

.

پسر من نوه اولشون خیلی ذوق دارن.منه بدبخت ک هرشب باید برم خونشون.۹شب تا۱..از خاب و زندگی و آرامشم باید بگذرم ب خاطرشون

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه هفته ای۲بار میگن زنگ بزنی.. . پسر من نوه اولشون خیلی ذوق دارن.منه بدبخت ک هرشب باید برم ...

اووووف چ سخت ...😯 

ولی خدایی من میگم به اونا چ ربطی داره ک من کی زنگ بزنم بهشون ... هروقت دلم خواس میزنم دیگه

مگه اونا اصلااااا زنگ نمیزنن من چیزی میگم 😕والاااا

پرروها

تازه باید چرت و پرت گفتن و تیکه انداختن شونم تحمل کنم

این که از خصوصیات اصلیه همه ی پدرومادرشوهراس😂😂 پدرشوهر من همش میگه سالی یکبار میاید خونمون 😆 منم جوابی نمیدم بهش فقط لبخند میزنم

از اول هر طور که رفتار کنی عادت میکنند . شما اگر دوست داری همون دو هفته یک بار ادامه بده و یک گوشت در باشه و یکیش دروازه , کار خودت رو بکن , کم کم عادت میکنند و دیگه گلایه نمیکنند