2777
2789
عنوان

شب یلدا خونه مادرشوهرم بودم امشب

353 بازدید | 8 پست

شب یلدا رفتیم خونشون با شوهرم دعوام شده بود انقدر گریه کرده بودم که کلا معلوم بود حوصله ندارم ولی با این حال بعدش که مهمون اینا اومد خونشون واسه شب نشینی من پاشدم ظرفای شام رو شستم چایی دم کردم آشپزخونه رو مرتب کردم بعدش رفتم نشستم چایی اینارو مادرشوهرم ریخت اورد خوراکیای شب یلدارم من رو میز گذاشتم بعدش دیگه همه شروع کردن به خوردن خوراکی اینا

من چون ناراحت بودم رو عصبم اثر گذاشته بود هیچی نمیتونستم بخورم .موقع رفتن مهمونا مادرشوهرم هرچی شیرینی پفک چیپس بود داد مهمونا بردن در حالی که شوهرم خریده بود اونارو 

هیچ کدوم از خانومای به اصطلاح مهمون توی جمع کردن ظرفا کمک نکردن منم فقط از رو میزا جمع کردم گذاشتم رو سینک موقع رفتن مام هیچی به من نداد که با خودم بیارم خونمون با اینکه دید من هیچی نتونستم بخورم

امروز شوهرمو پر کردن که زنت واسع ما چایی نیاورد زنت مثل مهمون نشسته بود

قلبم بشدت شکست مگه من کلفتشونم

از این به بعدم همین کارو میکنم انقد خمو راست شدم عادت کردن

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که کمک کنی نکنی میگن نکردی

حداقل نکن که دلت نسوزه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

تو که کمک کنی نکنی میگن نکردیحداقل نکن که دلت نسوزه

دقیقا با اینکه دیدن حالم خوب نیست ولی بازم بینمون دعوا میندازن

خب اشتباها اینه شدی کوزت. نکن از این کارا.. فکر کردی کسی میگه دستت درد نکنه!!! ن والا نمیگن.. تو خانواده همسر هرچقدر مغرورتر.. کم حرف تر باشی.. دورباشی حرمتت بیشتزه.. واسه من ک جواب داده شمارو نمیدونم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب اشتباها اینه شدی کوزت. نکن از این کارا.. فکر کردی کسی میگه دستت درد نکنه!!! ن والا نمیگن.. تو خان ...

من تک عروسم خواهرشوهرمم خونه مادرشوهر خودش بود

از روی لطف پاشدم نمی‌دونستم اینجوری میگن