2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی که شوهرم نمی گه،باید اینجا بپرسم😐

مامان منم یارانمو برمیداره🥺

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خوبه حداقل گفته مال من که قایم می کنه بیشتر آدم ناراحت میشه

برا منم یه روز قایم کرد.کاری کردم که از سایه ام بترسه.کل مناسبتها رو پیش پیش میگه.حالا کاری که کردم.روز بعدش خودم و بچه هام جشن گرفتیم.کیک و کادو

بعنی به همه میده یا اونایی که کارشون به دلت ربط داره میدن

هر ارگانی فرق میکنه مثلا مرزبانی برای شب یلدا یه مبلغ واریز کردن ولی برا ما نکردن اما روز مادر واریز کردن

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
تمام نیروهای مسلح 1500 مال منم بهم نداد خورد ی لیوان آبم روش حرومش لشه

عهههه دیدم برای شوهر منم واریز کردن آخرش نوشته بود پاداش هی شوهرم فکر میکرد پاداش چی هست 😅تا فردا صب بیدار بشه تو حلقومش بکشمش بیرون😂ببینم بدش بمن یا ن

خانوما لطفاً به من کمک کنید من بخوام استخدام نیرو انتظامی بشم باید شرایطم چجور باشه ؟!معدل دیپلم و.. ...

گفتن لطفاً منم لایک کن

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩