حریق_سبز80 مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 585 عنوان لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 138 پست اطرافم خییلییی زیاد دارم برای عروسی ها لباس بالای ۳۰ میگیرنمثلا یکی میگفت ۵۰ یکی ۷۰😐😐بعد هیچکدومشون بالای دیپلم درس نخوندنمن خودم عروسی میشه بالای ۱۰ نمیتونم هزینه کنم کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄 1403/10/02 | 21:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27725 من مایو دارم ازش مینی و میدی ساده میپسندمترامپ و دبنهامز اینا بیشتر به کوپ بدنم میخوره برم ببینم شین ... من همیشه پیرهن سفید ازش میخرم اتفاقا امسال میخوام بلوز بافت ازش بگیرم اما واقعیتش منتظرم حراج آخر فصل شین بخوره بعد خرید کنم تو حراجش به خصوص لباسهای فضلی نصف میشه
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 نه عزیزم یک برند معروف چینی هست لباسهاش خیلی تو دنیا محبوب هستن تو اینستا هشتگ شین رو به فارسی یا ان ... بسیار ممنونم که معرفی کردی سایت از صدا پر است و از حرف خالی
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 585 آخ مامان من هنوزم معتقدند لباس زیر باید از برلن خرید اولین لوازم آرایش منو از یه مغازه حد فاصل سر شا ... دقیقاحتی مامان من هنوز معتقدن بهترین لوازم آرایش و کوچه مروی داره😂 کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 585 من همیشه پیرهن سفید ازش میخرم اتفاقا امسال میخوام بلوز بافت ازش بگیرم اما واقعیتش منتظرم حراج آخر فص ... سایت ایرانی دارن؟ کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27725 زهره خانم خیلی دوست دارم چهره شما رو ببینم این همه سال ولی روم نمیشد بهتون بگم میشه امشب ببینمتون؟ خواهش میکنم عزیزم اینستا داری ؟اخه خیلی از بچه های نی نی سایت اینستا منو دارن اگر اینستا داری برات ایدی مو میزارم اگر اینستا نداری اینجا عکسمو بزارم
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 65985 یکبار چند سال پیش شب عید یک تازه عروسی عکس مانتو گذاشت جواهردوزی شده شش میلیون اصلا یک چیز فاجعه بو ... اره دیدم...اخه واس من خیلی جالبه چجوری میخرن من اصلا قیمتو نمیگم اون لباس سنگین و کارشده منظورمه اخه واقعا زیبایی نداره،ولی خب میگم حتما میخرن که این لباس ها هست و میارن و فروش میره میره دیگه.... توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 من همیشه پیرهن سفید ازش میخرم اتفاقا امسال میخوام بلوز بافت ازش بگیرم اما واقعیتش منتظرم حراج آخر فص ... آقا این فصلی بود؟ سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27234 خواهش میکنم عزیزم اینستا داری ؟اخه خیلی از بچه های نی نی سایت اینستا منو دارن اگر اینستا داری برات ا ... دارم عزیزم ولی خصوصي پیجم آیدی بذاريد فالوتون کنم❤️
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27725 آخ مامان من هنوزم معتقدند لباس زیر باید از برلن خرید اولین لوازم آرایش منو از یه مغازه حد فاصل سر شا ... من خودم خرید عروسیم مثل لباس خوابم رو از خیابون جمهوری کردم چون مامانم اونجا رو دوست داره
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 27725 دارم عزیزم ولی خصوصي پیجم آیدی بذاريد فالوتون کنم❤️ @zohre_ahmadyالبته پیج منم پرایویت هست باید درخاست بدی باز کنم عکس پروفایلم خودم هستم با موهای مشکی اینجوری راحتتر منو میبینی
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27234 @zohre_ahmadyالبته پیج منم پرایویت هست باید درخاست بدی باز کنم عکس پروفایلم خودم هستم با موهای مشکی ... حتما فالوتون میکنم 🫶
حریق_سبز80 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 585 ۱۰ میلیون ؟ والا تو کت من تا ۳ تومن میره اونم خواهر مادر عروس فقط 😂 اونم تهش و گفتم😂❤ کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2337 عروس داشتیم ۱۳۰ پول لباسش بود اونم اشتباه کرده .خرید یا اجاره؟😂