2777
2789
عنوان

مشورت بدین من با زندگیم چیکار کنم

138 بازدید | 30 پست

من پدرو مادرم فوت کردن خواهر برادر حمایتگری هم ندارم تنها زندگی میکنم تو یه شهر کوچیک 35سالمه کارمند رسمی دولتم ماهی 30تومنی حقوق میگیرم ی خونه ویلایی کوچیک از خودم دارم و ی پراید

الان 4ساله با یکیم خیلی همو دوست داریم دوست داشتنش هم بهم ثابت شده فقط خانوادش مخالف ازدواجمون هستن و توان ایستادن مقابلشون رو نداره

الان بنظرتون من با زندگیم چیکار کنم؟  

خیلی وقته خواستگاری هم ندارم اینم بگم

و میدونم اگه بهم بزنم خیلی حالم بد میشه جونم بالا میاد احتمالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل مخالفت خانواده چیه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خب بگو حالت بده

بگو با بالارفتن سنت ،توان بارداری و..کمتر میشه

بگو دوس داری شبا پیشش باشی و صبح کنارش چشاتو وا کنی

تکلیفت مشخص 

اگ خونواده اش تا ابد راضی نشن چی؟

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

خب بگو حالت بدهبگو با بالارفتن سنت ،توان بارداری و..کمتر میشهبگو دوس داری شبا پیشش باشی و صبح کنارش ...

اینا رو همه بش گفتم 

حتی همین امروزم یکی رفتن با خانوادش صحبت کنه ک راضی نشدن

یه فرصت سه ماهه بهش بده اگر راضی کرد که هیچ اگر راضی نشدن حتما جدا شو

خودشم بیشتر از من میخواد کارمون درست شه داره تلاش هم میکنه ولی خانوادش هیچ جوره راضی نمیشن

خودشم بیشتر از من میخواد کارمون درست شه داره تلاش هم میکنه ولی خانوادش هیچ جوره راضی نمیشن

باید بره پیش مشاور و راه راضی کردن خانواده ش یاد بگیره ... 

مطمئن باش یک مرد می تونه اینکارو کنه

اینا رو همه بش گفتم حتی همین امروزم یکی رفتن با خانوادش صحبت کنه ک راضی نشدن

عمر مثل طلاس بخصوص برا دخترا

من خودم جدا شدم چون همسر سابقمو دوس داشتم نابود شدم ولی خودمو از بلاتکلیفی نجات دادم

بلاتکلیفی خیلی سخته

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃