2777
2789
عنوان

لطفا بيايد باردارا خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 56 پست
عزيزم برو دكتر حتما بهت شياف ميده اصلا نترس من خودم دور از جون تو خونريزي كردم با شياف و امپول حل مي ...

اره نمیدونم این چیه یقه همرو گرفته .باشه عزیزم فردا برم آز بعد میرم دکتر.خدا کنه هیچی نباشه.طفلی گیسو هم اینطوریه

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد راه نرو و نشین. دراز بکش دولا نشو بار از زمین بلند نکن

والا از صبح خوابیدم 😁همشم شوهرم کار خونه روانجام میده .باشه عزیزم خداروشکر شماهارو دارم که باهاتون درد و دل کنم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
والا از صبح خوابیدم 😁همشم شوهرم کار خونه روانجام میده .باشه عزیزم خداروشکر شماهارو دارم که باهاتون ...

منم نمیدونستم علتشو کلی ترسیدم. فقط چون صبح برام اتفاق افتاد دکترم مطب بود زودی رفتم دکتر قیافمو دید بیشتر ترسید   

❤️🌷

منم نمیدونستم علتشو کلی ترسیدم. فقط چون صبح برام اتفاق افتاد دکترم مطب بود زودی رفتم دکتر قیافمو دید ...

من دکترم یه شهر دیگست ولی کارش عالیه