2777
2789

قانون جذب و برای ی شخص خاص نمیشه به کار برد ..... دعا هم میگن بهتره بگی هرچی به صلاحمه ....بسپار به خدا 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

زندگی فقط و فقط از باورهای ماست،قانون جذب در صد در صد مواقع جواب میده، د

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی فقط و فقط از باورهای ماست،قانون جذب در صد در صد مواقع جواب میده، د

من فردا کنفرانس دارم سرگیجه شدید داشتم نخوندم به نظرت الان چه باوری داشته باشم؟؟

چندبار با باورم امتحانمو لغو کردم قبلا😂😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

وقتی کسی رو واقعا دوست دارین زبان بدنتون باهاش حرف میزنه. ولی بنظر من بهتره دعا کنی که اگر به صلاحته بهم برسید.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

شما اونچه که از یک همسر یا دوست انتظار داری که باشه با جزییات کامل سن ظاهر شغل تحصیلات حتی نوع رشته .. در نظر بگیر یا بهتره که بنویسی زمانش رو هم مشخص کن بدست میاریش فقط روی خواسته ت تمرکز کن

خدایا شکرت شکرت شکرت.
دعا کنم تاثیر داره؟

انشالله عزیزم. اگر کیس مناسبیه سعی کن غیر مستقیم نظرشو جلب کنی.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
تجربه داری؟

خیلی زیاد

پیشنهاد میدم آگه اهل کتاب خوندن هستی چهار اثر از فلورانس اسکاول شین و کتاب بخواهید تا به شما داده شود از استر و جری هیکس رو بخونید 

من خودم دوره های جذب استاد شریفی رو دارم میگذرونم عالیه

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤