2777
2789

دیروز یه گوشواره بدل خریدم ۲۵ هزار تومن امروز رفتم پس بدم گفتم پول اضافه س جو گیر شدم دیروز خریدم🙁

دیدم یه خانومه اومده برای دخترش روز زن ساعت داره میخره ۴۵۰۰ خدای من انقد این ساعت قشنگ بود میخواستم عر بزنم😍😩 حالا خانومه رو میدیدی خدا منو ببخشه صورتش پر از ریش و موهای دستاش تیغ تیغی و تیپ داغون منظورم از توصیف قیافه و تیپش اینکه اصلا معلوم بود پولدار که سهله حتی خیلی خیلی معمولی بود وضع مالیش گفتم قربون خدا برم 

من مادرم فوت شده خدا رحمتش کنه اما حتی اگه زنده بود و حتی اگه پول داشت ( که هیچوقتم نداشت ) صدسال سیاه ازین هزینه ها برام نمیکرد حتی یه چیز کوچیکم میخرید باید پولشو میدادم بهش 😭😭😭😭

نه فقط بخاطره این موضوع اما کلا لعنت به بخت و اقبال سیاه من 😭😭😭😭😭😭

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون ریش داشته فک میکنی فقیره؟😄خیلی بامزه ای

خب معلوم بود لیزر نکرده بود بعد تیپش افتضاح بود با لباس کوردی کهنه و دمپایی اومده بود🥹🥹🥹

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

مگه گوشواره ۲۵ تومنی هست؟

بله😐 یه قلب از عدس کوچیکتر

ن میگم منظورم اینه شاید از شلختگیش بوده

نه خب گلی ادم بلاخره یکمم شده میفهمه کی وضعش تقریبا خوبه کی نه خیلی بنده خدا کهنه بود لباساش از منه فقیر بدتر 😂 ولی دلم میخواست دستشو ببوسم 🥹🥹🥹