2777
2789

یک سال و نیمه عروسی کردم 

چون سنتی نبوده بابام راضی نبود گف رفتی دیگه حق نداری برگردی چون شهر دور بود 

شوهرم خیلی خوب بود همو خیلی دوست داشتیم 

وقتی سرکاره و نصف روز خونه نیست تفریبا همه چی نرماله ولی وقتایی که خونس همش بحث میکنیم من جوابشو بدم بدتر دعوا میشه و منم نمیتونم تحمل کنم قهر رو 

ترجیح میدم غر میزنه ساکت باشم تا حرفاش تموم شه ولی باز بعد حرفش قهر میکنه

مثلا امروز مامانم زنگ زد خواب بودم بر نداشتم دوباره زنگ زد برداشتم دید خواب بودم گفت بعدا زنگ میزنم وقتی بیدار شدم خودم زنگ زدم همینجور سلام و احوال پرسی و قطع کردم هی شوهرم میگف چی میگف منم چون چیز خاصی نگفتیم گفتم هیچی نگف گف پس مرض داره سه بار زنگ زده 😑گفتم وا مگه دیوونه ای گف ن تو خیلی عقل کلی 😑منم دهنمو باز میکردم ی دعوای اساسی میشد رفتیم خونه مامانش اونجا ام باز بحث راه انداخت تو ماشین کلا داشت دعوا میکرد 

دیگه نمیتونم دیوونس نمیدونم چیکار کنم 

من برای خرید خونه و ماشین همه چیمو دادم حتی خودمم کار کردم تازه ماشین خریدیم مثلا میخواستم زود به رفاه برسیم و شاد باشیم اما همش میرینه به همه چی  

دعوا نمک زندگیه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با شوهرم قهرم😁ولی دختر از من می‌شنوی زیاد کوتاه بیای تبدیل میشی ب کوتاه ترین دیوار،نمیگم هی بحث کن زندگیتو خراب کن ولی سعی کن بیش از حد کوتاه نیای.اونجا ک گفتی غر میزنه تهشم قهر می‌کنه توم چیزی نمیگی قشنگ معلومه چقد پرو شده از بس چیزی نگفتی دور از جون سوارت شده.نذار فک کنه چون بابات اونجوری گفته هرکاری دوست داشته باشه می‌تونه بکنه توم تا ابد کنارشی.مردا همیشه باید ترس از دست دادن داشته باشن