2777
2789
عنوان

منو شوهرم همش بحث میکنیم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب شوهرتون رو  همون پرسش اول بدین حتی همون احوالپرسی با مامان رو هم براش در پرسش اول تشریح کنین ایشون کم جنبه هستن و زود از کوره در میرن با سیاستهاتون در مکالمات با ایشون 

ارومشون  کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

ببین زندگی مشترک همینه

مرد اگر باهاش دهن ب دهن بذاری تا ته دنیا میاد همرات

اگر زن متینی باشی،شوهرتم متین میکنی

اگرم کمال گرا و غر فرو باشی،شوهرتو تبدیل به یه مرد عنق،بداخلاق،بی ادب و بی نزاکت میکنی

یه زن خوب ادب می‌کنه در مقابل شوهرش و مستقیم و غیر مستقیم شوهرش رو تبدیل به پادشاه می‌کنه و خودش میشه ملکه👑

یه زن بی مهارت آنقدر جدل می‌کنه تو زندگی و شوهرش رو ضعیف می‌کنه و خودش همسرِ یه مرد ضعیف میشه

امضاموبخون

آدرس دوره ی همسرداری هست

میتونی زندگیتو تغییر بدی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
دلمممممم دلمممم

اصن بیاد بگه گوه خوردم این دل دیگه براتو دل میشه؟

بعداون به کدوم مرد دیگه ای میتونی اعتماد کنی؟

عاشق کس دیگه ای میتونی بشی؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
اصن بیاد بگه گوه خوردم این دل دیگه براتو دل میشه؟بعداون به کدوم مرد دیگه ای میتونی اعتماد کنی؟ عاشق ...

چیکارکنم نمیتونم ک بچه هامو ول کنم برم زورم مبگیره برا من خرج نمیکنه واسه اون تند تند پول واریزمیکنه

چیکارکنم نمیتونم ک بچه هامو ول کنم برم زورم مبگیره برا من خرج نمیکنه واسه اون تند تند پول واریزمیکنه

قوی باش بذار بچه هات بهت تکیه کنن. میدونم کمرت خم شده خودتو دست کم نگیر 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
واقعا به شوهر خودت این حرف رو میزنی؟

من همسرم ب هیچ‌وجه به خانوادم فحاشی نمیکنه ب منم حتی از این فحشا نمی‌ده فوقش دیوونه ای چیزی بگه،،،، اگر اون ب مادر من بی احترامی کنه صد درصد ب مادرش بی احترامی میکنم 

💚🌱