2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بگم هیچی بهتره چون همه ش یادم رفته

کلاس نمیخوای بزی هرجور فکر میکنم روزی ۶ ساعت نمیتونی

دیگه خیلی زحمت بکشی ۳ سال 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
کلاس نمیخوای بزی هرجور فکر میکنم روزی ۶ ساعت نمیتونیدیگه خیلی زحمت بکشی ۳ سال

گفتم خونه با ویدیو های یوتیوب بهتره هزینه هم نمی‌دم بنظرت برم آموزشگاه بهتره؟

کتابای فمیلی رو میخوام شروع کنم

گفتم خونه با ویدیو های یوتیوب بهتره هزینه هم نمی‌دم بنظرت برم آموزشگاه بهتره؟کتابای فمیلی رو میخوام ...

هدفت چیه؟ مهاجرت تحصیلی یا همینجوری؟

آموزشگاه برای کسی که میخواد زمان کمی رو صرف کنه خوب نیست خیلی طول میکشه

منبع آموزشی به خصوصی نداری  ؟ کانال یتوپ خاصی مد نظرته ؟

هدفت چیه؟ مهاجرت تحصیلی یا همینجوری؟ آموزشگاه برای کسی که میخواد زمان کمی رو صرف کنه خوب نیست خیلی ط ...

فعلا همینجوری میخوام بخونم منبع خاصی هم واسه مطالعه ندارم اگه میشه از صفر راهنمایی کنی ممنون میشم ازت

فعلا همینجوری میخوام بخونم منبع خاصی هم واسه مطالعه ندارم اگه میشه از صفر راهنمایی کنی ممنون میشم از ...

من برنامه زبان شناسو پیشنهاد میدم برنامه خوبه اگه اشتراکم نخری میتونی استفاده کنی ولی نمیشه تنها منبعت باشه از جاهای دیگه هم باید بخونه 

اگه میخوای اشتراکم بخری و حاضری خرجم کنی برنامه  لرینت رو پیشنهاد میدم  البته اگه اسمشو درست گفته باشم 

اینه؟

اره اولش رایگانه استفاده کن اگه دیدی خوبه اشتراکشو بخر من واقعا خوشم اومد ولی یکم پولش زیاد بود برام خارج از توانم بود 

اره اولش رایگانه استفاده کن اگه دیدی خوبه اشتراکشو بخر من واقعا خوشم اومد ولی یکم پولش زیاد بود برام ...

ممنونم منم پول ندارم

برنامه زبان شناس رو هم ریختم تو اول کدوم رو خوندی لر نیت یا زبان شناس؟

ممنونم منم پول ندارم برنامه زبان شناس رو هم ریختم تو اول کدوم رو خوندی لر نیت یا زبان شناس؟

اگه نمیخوای پول بدی زبان شناس بهتره لرینت تا یچایی پا به پات میاد بعدش دیگه نمیتونی استفاده کنی ازش تا اشتراک بخری میخوای از لرینتم استفاده کن  اشتراکی شد پاک کن  هردوش باهم بخون  اگه گیج نمیشی