2777
2789
عنوان

نرماله تا الان کادو نگرفتم

84 بازدید | 14 پست

روز زن هنوز کادو نگرفتم یعنی شاید فردا خبری بشه ؟؟هعی خدا واقعا فکر میکردم شوهرم یادشه میبینم نه مثل این که براش مهم نیست امید الکی دارم 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز نگرفتم ولی ان شالله فردا یه خبرایی میشه حتنا

خدا کنه 🥰خیلی بدم میاد اگه یادش نباشه واقعا یه جورایی انگار اهمیت نمی‌ده بهم خدا کنه همین طور باشه

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

خدا کنه 🥰خیلی بدم میاد اگه یادش نباشه واقعا یه جورایی انگار اهمیت نمی‌ده بهم خدا کنه همین طور باشه

حتما امروز فرصت نکرده فردا اصلشه بابا ،همسر منم امروز رفتیم خونه مادرم نبودیم خونه ،این ماه هم کلی خرج ماشین و پکیج کوفتی کرده  ولی مطمئنم بی تفاوت از کنارش نمیگذره یه حرکتی میکنه خلاصه😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بعد انتظار گرفتن کادو شیرین تره

انشالله همین طور باشه وگرنه 😁اگه فردا هم خبری نشه 

حتما امروز فرصت نکرده فردا اصلشه بابا ،همسر منم امروز رفتیم خونه مادرم نبودیم خونه ،این ماه هم کلی خ ...

اره واقعا منم توقع زیادی ندارم همین که یادش باشه چون خیلی به مناسببت ها اهمیت میدم همین یه شاخه گل هو کافیه فقط می‌خوام بی اهمیت نباشه با این اوضاع اقتصادی توقعی ندارم 

اره واقعا منم توقع زیادی ندارم همین که یادش باشه چون خیلی به مناسببت ها اهمیت میدم همین یه شاخه گل ه ...

ای جانم عزیزم ان شالله همه مون عیدی های اصلی مون رو از حضرت زهرا بگیریم ،من مطمئنم فردا همسرت به یه حرکت خوب ان شالله شادت میکنه😘

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خدا بخیر کنه 😂😂

اگه خبری شد تاپیک میزنم 😂😂اگه خبری نشد هم تاپیک میزنم میگم چه بلایی سرش آوردم ،

ای جانم عزیزم ان شالله همه مون عیدی های اصلی مون رو از حضرت زهرا بگیریم ،من مطمئنم فردا همسرت به یه ...

مچکرم گلم 💚😘همچنین شما