2777
2789
عنوان

معرفی اتوبوس های hop on hop off در دبی

1569 بازدید | 25 پست

وقتی برای سفر به دوبی آماده میشدم ، متوجه شدم که در دوبی دو نوع اتوبوس گردشگری وجود داره که متاسفانه هیچ ایرانی از اونها استفاده نمیکنه.

این پست رو میگدارم تا توضیحی در مورد این اتوبوس ها بدم و دوستان بتونن در سفر به دوبی بهتر از امکانات این شهر استفاده کنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ما از کدوم شرکت و کدوم اتوبوس استفاده کنیم واقعا خیلی فرق نداره و طرز گردشگری اونها یکی هستش.

فقط ایستگاههایی که این اتوبوس ها نگه می دارند متفاوته و شما برحسب علاقه ای که به اون مناطق دارید ، نوع اتوبوستون رو big bus و یا city sightseeing انتخاب نی کنید

طریق کار این اتوبوس این طوریه که به شما بعد خرید بلیط اتوبوس ، بروشورهایی داده میشه که توی اون ۵ مسیر خطی مشخص شده .

این مسیر خطوط با رنگهای متفاوت مشخص میشند. و شما با خرید این بلیط می تونید از هر ۵ خط اون رایگان استفاده کنید

رنگ مسیرها قرنز ابی زرد صورتی و سبز هستش.

و هر مسیری در بروشور یه سری ایستگاهها می ایسته.

مسیر رنگ قرمز و ابی ، تقریبا تمام جاهای دیدنی رو شامل میشه و اتوبوس در اون ایستگاهها صبر میکنه.

این بلیط ها به صورت یک روزه ، سه روزه و هفت روزه فروخته میشه.

که واقعا اگه میخواید هر ۵ مسیر رو برید ، حتما باید از نوع ۳ روزه اون استفاده کنید.

من خودم بلیط یک روزه رو خریدم و نتونستم بیشتر از دو مسیر قرمز و آبی ، مسیرهای دیگه رو استفاده کنم

در بروشور وقتی ۵ مسیر رنگی رو نمایش دادن ، ایستگاههایی که اتوبوس می ایسته توش مشخص شده.

معمولا به این صورت هستش که به هر ایستگاهی که میرسه ، راننده عنوان میکنه نام ایستگاه زو ، تا کسایی که میخوان توی ایستگاه پیاده بشن.

مثلا یکی از ایستگاههای قرنز ، ایستگاهی هستش که کنار موزه می ایسته ، شما وقتی تصمیم دارین پیاده بشین ، راننده بلیط رایگان موزه رو بهتون میده

یا مثلا وقتی در ایستگاه spice souk که به معنی بازار قدیمی ادویه هستش ، قصد پیاده شدن دارید ، در اونجا بهتون راننده بلیط رایگان استفاده از کشتی های کروز که توی creek dubai نهر دوبی ، حرکت می کنند رو هم میده.

چون زو به روی این بازار ادویه ، نهر ردبی قرار داره.

یعنی شما بارفتن بلیط این اتوبوس ها ، خیلی بلیط های رایگان هم دریافت میکنید

حرکت و زمان بندی این اتوبوس ها اینجوری هستش که به هر ایستگاه که برسه راننده توی بلندگو اعلام میکنه ، یا شما دوست ندارید اونجا پیاده بشید که هیچی ، اتوبوس بعد یک دقیقه حرکت میکنه ، یا شما میخواهید پیاده بشید که بعد پیاده شدن ، شما هر چقدر میخواید می تونید در اون ایستگاه که قطعا نزدیک یکی از مراکز سیاحتی و تفریحی دوبی هستش وقتتوت رو بگدرونید.

اتوبوس بعدی نیم ساعت دیگه می آید ..

یعنی فقط مهم اینه که شما حواستون باشه که یه جوری توی اون منطقه بگردین که دقیقا نیم ساعت یا یه ساعت یا دو ساعت بعد برگردید به ایستگاه ..یعنی حرکت اتوبوسها که به هر ایستگاه وارد میشن نیم ساعت یه باره.

توی این اتوبوس ها دستگاهی وجود داره که شما می تونید اون رو تنطیم کنید روی persian و بهتون راننده دو تا هدست میده و با اونها میتونید توی گوشتون به زبان فارسی در مورد هر خیابون یا ایستگاهی که دارین بهش وارد میشید اطلاعات لازم رو بشنوید

مخل فروش این بلیط ها هم خیلی حاها هستش .. فقط چون هتل های ایرانی ها اصولا یا نزدیک دوبی مال هستش یا نزدیک سیتی سنتر ، عرص میکنم که از هر حراستی که توی فروشگاه بپرسید واسه بلیط اتوبوس گردشگری بهتون نشون میدن

روی تمام بلیط ها یه گشت شبانه ی رایگان هم هست .

یعنی از ساعت ۶ تا ۱۱ شب ، شما می تونید از ایستگاههای مربوط به مسیر شبانه استفاده کنید .. این اتوبوسهای شیانه بیشتر به سمت ساختمانها با نور پردازی های زیبا میره که شهر رو در شب هم نشونتون بده