2777
2789
عنوان

تنگی نفس دارم نمیتونم بخوابم 😔

392 بازدید | 26 پست

فردا چطوری برم سر کار؟ ۱۲ خواستم بخوابم. دیدم بینی ام گرفته وقتی بینیم گرفته باشه نمیتونم بخوابم چون با دهن نمیتونم تو خواب نفس بکشم. کلا هم یه چیزی شبیه حمله ترس بهم دست داده که نمیتونم دراز بکشم. تا دراز میکشم احساس خفگی میکنم. خیلی وقت بود این حالت رو نداشتم. قرص و اسپری و قطره بینی هم استفاده کردم فایده نداشت.

البنه هوای تهران هم امشب خیلی آلوده س 😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی فردا رو مرخصی بگیر چون حال نداری ترسیدی استراحت نکنی نتونی بری سرکار بخاطر همین پانیک شدی ب این فکر کن تهش نتونسی بری میگی حالم خوب نبود با خیال راحت بگیر بخواب برو دست صورتت ی آب بزن یکم گلاب بریز تو آب بخور راحت بخواب چیزی نیس

چرا یه کم دارم. البته واقعا وقتی بینی ام گرفته باشه تو خواب نمیتونم نفس بکشم.ولی اینکه الان حتی از د ...

واسه گرفتگی بینی بررسی کن عزیزم پلیپ نداشته باشی 

یه چیز ارامش بخش بخور مثلا گلاب توی اب بریز و بخور 

۱۵ الی ۲۰ دقیقه معمولا ارامش بهت برمیگرده 

واسه گرفتگی بینی اگر میتونی بینیت را شست و شو بده 

اگر ترس از خفگی داری دوتا بالشت بزار زیر سرت ❤️

پیاز بدتر آدمو به آبریزش بینی و گرفتگی بینی نمیندازه؟

پیاز مسیر تنفس رو باز می کنه 

یعنی برای من اینطوره یکی رنده می کنم می ذارم تو اتاق تا بینیم باز باشه

البته گاهی گلو درد می شم ولی خب حداقل نفسم راحت میاد و میره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ی فردا رو مرخصی بگیر چون حال نداری ترسیدی استراحت نکنی نتونی بری سرکار بخاطر همین پانیک شدی ب این فک ...

اتفاقا یکی از مشکلاتم همینه که ساعت کار شرکتمون ۹ ساعت و نیم هست و من از اول گفتم فقط ۸ ساعت میام. تاخیرها مرخصی حساب میشه و از حقوقم کم میشه. ساعت ناهار رو هم که از همه کم میکنن. واسه همینه که از اینکه شب نخوابم و نتونم برم سر کار میترسم همیشه 😭

چرا یه کم دارم. البته واقعا وقتی بینی ام گرفته باشه تو خواب نمیتونم نفس بکشم.ولی اینکه الان حتی از د ...

استرس و خشم روزتو کم کن 

ببین کجای زندگی رو به روش خودت زندگی نمی کنی که شده نوشخوار فکریت اونو تغییر بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا