فردا چطوری برم سر کار؟ ۱۲ خواستم بخوابم. دیدم بینی ام گرفته وقتی بینیم گرفته باشه نمیتونم بخوابم چون با دهن نمیتونم تو خواب نفس بکشم. کلا هم یه چیزی شبیه حمله ترس بهم دست داده که نمیتونم دراز بکشم. تا دراز میکشم احساس خفگی میکنم. خیلی وقت بود این حالت رو نداشتم. قرص و اسپری و قطره بینی هم استفاده کردم فایده نداشت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی فردا رو مرخصی بگیر چون حال نداری ترسیدی استراحت نکنی نتونی بری سرکار بخاطر همین پانیک شدی ب این فکر کن تهش نتونسی بری میگی حالم خوب نبود با خیال راحت بگیر بخواب برو دست صورتت ی آب بزن یکم گلاب بریز تو آب بخور راحت بخواب چیزی نیس
ی فردا رو مرخصی بگیر چون حال نداری ترسیدی استراحت نکنی نتونی بری سرکار بخاطر همین پانیک شدی ب این فک ...
اتفاقا یکی از مشکلاتم همینه که ساعت کار شرکتمون ۹ ساعت و نیم هست و من از اول گفتم فقط ۸ ساعت میام. تاخیرها مرخصی حساب میشه و از حقوقم کم میشه. ساعت ناهار رو هم که از همه کم میکنن. واسه همینه که از اینکه شب نخوابم و نتونم برم سر کار میترسم همیشه 😭