2777
2789
عنوان

دوس دارم با خدا حرف بزنم

66 بازدید | 8 پست

بهش بگم چرا

از دستش دادم ولی گناه من چی بود چرا خشک و تر و باهم سوزوندی

بهش بگم دلم خونه خووووون چرا مرهم نمیزاری

از ترسم دردام بگم

بگم چقدر تنهام ک حتی یه نفرو ندارم باهاش درد و دل کنم 

بگم زندگی چرا یبار خندوندتمون ولی هزار بار اشکمونو دراورد

کاش بود

کاش میشنید

کاش اهمیت میداد و جوابی بهم میداد 

همه ائمه رو واسطه کردم ولی چرا انقدر ساکتی قربونت برم نمیبینه ۲ساله دارم آب میشن هرکاری میکنم این غم لعنتی روز بخ روز بیشتر میشه دیگ چه چله ای بگیرم به کدام نذر دست بندازم

خستممم خدا جونم انقدر دلم میخواد بشینم روبه روت زار بزنم حرفامو بگم تو درک کتی لااقل بغلم کنی ک حاضرم بخاطر این بمیرم تا ببینمت💔

چیشده عزیزم؟

مرسی ک خواستی حرفامو بشنوب🥺🥺💜💜

بخاطر رفتارهای داداشم اون پسری ک دوسش دارم کلا روم خط قرمز کشیده یعنی حقم داره ها ولی خب گناه من چیه بخدا اصلا شبیه داداشم نیستم من😭

نه میتونم داداشمو اصلاح کنم هیچی از دستم بر نمیاد زندگیشو داره به باد میده انگار داری با گاو حرف میزنی دلم خونه برا زندگیش

نه میتونم اوم پسر رو از ذهنم در بیارم چندین ساله تو ذهنم بود امسال فهمیدم یکی دیگ رو داره میگیره یه مدت کلا افسرده شدم بعد ک با هزار زحمت خودمو به زندگی وصل کردم الانم همیشه دلم حس میکنم زخمه یه چیزی هر لحظه کمه تو همه دلخوشیام یه غم عمیق دارم

واقعا بدبختم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ک خواستی حرفامو بشنوب🥺🥺💜💜بخاطر رفتارهای داداشم اون پسری ک دوسش دارم کلا روم خط قرمز کشیده ی ...

وای خدا

بیا بغلم

باورت میشه منم تو این موقعیتم منتها من خاهرم رابطه ون رو از بین برد

دارم دق میکنم حالتو کامل میفهم امروز رفتم جایی ک برای اولین بار دیدمش کنار خیابون نشستم فقط گریه کردم

...

وای خدابیا بغلمباورت میشه منم تو این موقعیتم منتها من خاهرم رابطه ون رو از بین برددارم دق میکنم حالت ...

قربونت برم میفهمم چقدر درده نه میتونی بیخیال عزیزت بشی ن میخوای ببینیش😭💔

بیااا خواهر شاید غم هایی ک تقدیر به ناحق رو دلمون گذاشته کمی کمتر بشه😭🫂🫂🫂

منم همین طورم یه خاطره یه اهنگ حتی بوی عطرش منو یاد همهی اون روزا میندازه

خیلی سخته دوری

همش فک میکنن اصلا قراره فراموشش کنم؟

بتونم باز عاشق بشم و مث آدمای دیگ زندگی کنم:((