من ۳روز پیش لک دیدم الان دوسالی هست که بهم گفتن تخمک اهدایی بگیر دیگه نرفتم دکتر از پرورشگاه اقدام کردمالانم انقد درگیر بودم یادم نمیاد تاریخ پریودم چندم بود دوبار با مارک مختلف بیبی زدم مثبت پر رنگ شد ولی باورم نمیشهاخساس میکنم هنوز به زمان پریودم مونده.میتونه دلیل دیگه هم داشته باشه مثبت شدن؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه روز خوبی با عکس بیبی چکای شما برای من شروع شدبارداری عزیزم خدا بهت رو کرده مبارکت باشه🍭🥰❤️
نمیدونم والا یا بیبی چک میزنم هیچ خطی نمیزنه یا اینطوری دو هط.الانم زدم بدون خط بود.مگه چقد بیبی چک خراب داریم.اصلا یادمم نمیاد نزدیکی کی بود این دفعه حساب کتاب تخمکگذاری بهم ریخت
شما دکتر شه بخشی رفتین خوب بوده اونجا انتقال دادین؟
نه عزیزم شه بخش ابن سینا رفتم یبار ای وی اف کردم یبار ای یو ای بعد گفت رحمت عالیه نگرفته پس تخمک اهدایی بگیر گفتم گرید آ هستم چرا تخمک بگیرم گفت حتما به درد نمیخورد دوباره تخمککشی باید بکنی یبار حالا امتحان کن.منم کلا بیخیال شدم دیگه نرفتم دوساله نه قرص نه دارو