2777
2789

من دو ساله عقدم 

هر سال برام نیاوردن 

سال اول شوهرم اینجا نبود بهشم مرخصی ندادن گفت دوست دارم خودم بیام بذار برا سال بعد 

منم کم سن قبول کردم 🙂 

سال دوم هم که یلدایی برا خواهر شوهرم گرفتن بازم شوهرم گفت شرمندتم و فلان سال بعد بذار با مراسم میگیریم 

امسال گفتن عذا داریم تو هم که دو ساله عقدی فکر کردیم قانعی 

اونم با چه لحنی گفت مادر شوهرم 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی ک خرج نداره ارج نداره

باید قبل یلدا میگفتی اینو میخوام اونو میخوام و تدارک ببینید

اصلا چ خبره 3 ساله نامزدین 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

به نظر من این چیزا مهم نیست واقعا🥺

من حتی حنابندون و اینا هم گفتم نمیخوام، به نظرم جز، رسوم منسوخ شده و ضایع قدیمیه😐😁

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دلم میخواد بهم بزنم

صبور باش عزیزم باید همون موقع حرف می‌زدی شوهرت مجبور میشد بیاره 

بخدا یلدا ارزش نداره از اینکه آدم ساده فرض کنن رنج اوره 

خودت ناراحت نکن خدا بزرگه 

خیلی ناراحت شدم و درکت میکنم شما مثل من نباش تو روخدا منم از اول ساده گرفتم گفتم سخت نگیریم نداره ول ...

من مامانش باهام بد حرف زد 

منم شوهرمو شستم و پهن کردم و اومدم خونه خودمون 

گفتم بی عرضه ای وگرنه می‌دونستی به من ارزش بدی به خودت ارزش دادی 

اومدم خونه و تا حالا هرچقدر زنگ زده جواب ندادم

دارم خفه میشم قشنگ اصلا حس بدی دارم جواب شوهرمو اصلا ندادم بعد شب یلدا

عزیزم یکم دیر شده ولی هنوزم یکم وقت داری بهش بفهمونی که رسم بوده و خانوادتو ناراحت کرده و باید جبران کنه‌. بهش بگو بهت فرصت میدم ابن چند روزی تا بیای جبران کنی خانوادم خیلی ناراحتن و بهشون برخورده خیلی باهاش سرسنگین اینو بهش بگو دلتم براس نسوزه چون از الان بی ارزشت کنه بعد عروسی دیگه واویلا

شوهر خاله ی من به خالم گفته دستم خالیه و طلا نمیتونم بخرم و عروسی نگیریم و فلان

خانواده هم گفتن ما رسم داریم. ابرو داریم. نمیگیم طلای سنگین بخره و عروسی مجلل. ولی کنسل نکنه در حد توانش بخره ولی حتما باید این کارو کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن